EuroPartners

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                  LigaPartner

 

          Twitter // @hbkogedk

U17: Nederlag til Esbjerg

Svanerne ramte ikke dagen, og tabte 1-3.

Lørdag tog HB Køges U17 hold imod Esbjerg på hjemmebane. 

 

Esbjerg startede, hvor de slap fra det sidste møde mellem de to hold. De kom med masser af styrke og havde mange folk i feltet for at arbejde med deres indlæg. 
HB Køge holdt stand i 22 minutter, og på et af deres mange indlæg stiger HB Køges onde ånd, Oliver Olsen, fra den første kamp til vejrs og header flot vestjyderne foran 1-0. 

Det var også stillingen ved pausen.

 

Efter pausen skulle HB Køge længere frem på banen, og det lykkedes til fulde. HB Køge var nu meget mere med i kampen. Esbjerg får dog spillet sig frem til et hjørnespark og af alle modspillere stiger Oliver Olsen igen til vejrs og pander bolde ind, til Esbjerg føring på 2-0. 

 

Men HB Køge har en brandvarm angriber i Ali Alabiidi, der i øvrigt screode to mål mod DBU's center øst i onsdags. For tiden spiller HB Køge ikke en kamp uden han scorer. Emre Ünver skyder langt udefra og målmanden kan kun give en returbold i feltet og her dukker Ali Alabiidi op, og sparker den flot ind til reducering 1-2. 

 

Drengene viser god energi, men rammer ikke dagen, hvis det skal lykkes at tage point mod Esbjerg. HB Køge mødte et hold, hvor man skal spille spille op til sit bedste for at slå dem. Det gjorde HB Køge ikke. Udover målet var et forsøg på stolpen det bedste HB Køge spillede sig frem til. 
Sidst i kampen får Esbjerg scoret yderligere en kasse, på en standard situation, så kampen ender 3-1 til Esbjerg. 

 

Mads Christiansen var endnu en gang HB Køges bedste spiller. 

 

 

 Skrevet af HBKoge.dk den 19. marts 2017