EuroPartners

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                  LigaPartner

 

          Twitter // @hbkogedk

Marco Larsen: ”Tilbage til rødderne”

Marco Larsen er glad for sin første tid i HB Køge og ser frem til et godt forår.

Marco Larsen på boldjagt i sin første hjemmekamp for HB Køge.

 

Marco Larsen er vendt tilbage til det sted, hvor det hele startede. Køge. Som ganske ung forlod Marco Køge Boldklub for at prøve sig selv af i FC Midtjylland. Nu lyder dialekten i supermarkedet igen bekendt, og Marco Larsen er klar til at levere for den klub, han forlod.


- Jeg har jo spillet i Køge Boldklub i mine ungdomsår, så derfor lå det lige til højrebenet at vende hjem, da muligheden bød sig. På afstand har jeg fulgt lidt med i, hvordan HB Køge klarede sig. Jeg kender i forvejen Alexander Ludwig fra FC Midtjylland. Vi spillede sammen på nogle ungdomshold derovre, og blev rigtig gode venner. Siden har vi holdt sammen, og Alexander har reklameret meget for HB Køge. Både i forhold til det at være i klubben, men også i forhold til den positive spillestil, og muligheden for at unge spillere ikke har langt til holdet, fortæller Marco Larsen.

 

Kontrakten med HB Køge løber frem til sommer, hvor Marco Larsens kontrakt med FC Midtjylland samtidig udløber. Det bekymrer dog ikke offensivspilleren, der håber at kunne sætte sit aftryk på holdet ganske hurtigt.


- Det er helt fint, at kontrakten med HB Køge ikke er længere. Det er ikke noget, jeg tænker over i det daglige. Mit fokus er på at levere for HB Køge. Det er vigtigt for mig at få noget spilletid. Efterhånden havde jeg lidt for langt til holdet i FC Midtjylland, hvor jeg var oppe imod nogle meget dygtige spillere.


- Mine kompetencer er min dynamik, hurtighed og evnen til at ramme målet. Nu skal jeg lige lære min medspillere ordentligt at kende, men jeg er sikker på, at jeg inden længe, finder min plads på holdet for alvor. Vi går benhårdt efter at indfri vores målsætning i HB Køge. Top 6 vil være fint, men det kunne være sjovt at ligge lidt højere inden de sidste par kampe, vurderer Marco Larsen.

 

Marco Larsen blev kampens spiller i hjemmekampen mod Vendsyssel FF.

 

Marco Larsen spillede søndag eftermiddag hele kampen i HB Køges 1-0-sejr over Vendsyssel i et opgør, hvor Marco Larsen desuden blev kåret som kampens spiller. Kampen var hans tredje i HB Køge-trøjen, og den bedste hidtil.

 

- Vi fik jo ikke den bedste start på foråret med nederlag i pokalen mod Vendsyssel og efterfølgende et dumt nederlag i Nykøbing. I søndags lykkedes vi med vores spil og vores taktik, og fik vist, at vi godt kan. Så hvis man ser på vores første kampe, så er de jo step-by-step blevet bedre, og det skulle gerne fortsætte.

 

- I kampene for HB Køge har jeg spillet på den centrale midtbane og på kanten, og det har jeg det helt fint med. Jeg befinder mig bedst på banen som 10'er, men jeg har det også rigtig godt med at spille på kanten på grund af den måde, vi spiller på i HB Køge med meget frie positioner og fleksibilitet på holdet.

 

På søndag kan Marco Larsen spille sin fjerde kamp for HB Køge, når han og holdkammeraterne skal en tur til Fredericia.

 

- Jeg må være ærlig og sige, at jeg ikke kender så meget til deres hold og spillere, men jeg er sikker på at der venter et godt resultat, hvis vi fortsætter de gode takter med energi og hårdhed i duellerne samt vores god omgang med bolden. Jeg er meget optimistik, slutter Marco Larsen.

 

NordicBet LIGAEN
Fredericia - HB Køge

Søndag den 19. marts kl. 13.45

Monjasa Park

 

Marco Larsen i forbindelse med præsentationen i HB Køge.

 Skrevet af Peter Ellingsøe den 17. marts 2017