EuroPartners

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                  LigaPartner

 

          Twitter // @hbkogedk

HB Køge skriver med Daniel Stückler

Ung angriber er klar for HB Køge.

Angriberen Daniel Stückler er ny mand i HB Køge-trøjen.

 

19-årige Daniel Stückler er ny mand i HB Køge. Angriberen skifter fra Brøndby IF, hvor hans kontrakt udløber ved årsskiftet.

 

Cheftræner Henrik Lehm er tilfreds med tilgangen af Daniel Stückler, som han kender fra deres fælles fortid i Brøndby IF.

 

- Daniel er en god dreng, der gerne vil træne for hele tiden at udvikle sig, og som samtidig vil passe godt ind i HB Køges omklædningsrum. Han er en spiller, der tager mange dybdeløb, og som er god til at være på plads i boksen og stå det rette sted. Daniel har målnæse og skal efter lidt tilvænning til 1. Division nok komme til at lave mål, lyder det fra Henrik Lehm.

 

Daniel Stückler og sportsdirektør Per Rud i forbindelse med underskrivelsen af kontrakten fredag eftermiddag.

 

Også sportsdirektør Per Rud glæder sig over aftalen.

 

- Med hjælp fra fem af vore trofaste partnere i NETVÆRKET – Svend Aage Dreist Hansen, Michael Larsen, Michael Jensen, Bo Eriksen og Kenneth Christiansen - er vi kommet i land med en ny spændende angriber. Vi er selvsagt meget tilfredse med at kunne byde Daniel velkommen. Det har ikke altid været nemt for ham i en storklub som Brøndby, men modgangen har hærdet ham. Der er ingen tvivl om, at Daniel ved hvor målet står, og han ved også hvordan man får sparket bolden ind. Vi håber selvfølgelig, at samarbejdet varer ud over de her seks måneder, men det må tiden vise, siger Rud.

 

Daniel Stückler ser frem til sin tid i HB Køge, og udtaler om skiftet:

 

- Jeg glæder mig til at komme i gang. Mit mål er Superliga med HB Køge, og med mit kendskab til truppen og staben, så mener jeg godt vi kan drømme om en topplacering. Der er mange dygtige unge spillere, og jeg har selv spillet sammen med Mads Juel Andersen, Andreas Hansen og Kristian Andersen, og så havde jeg Henrik Lehm som træner på U19 og som A+ træner omkring Superligatruppen i Brøndby.

 

Daniel Stückler overtager trøje nummer 9, og har første træningsdag i HB Køge når resten af truppen i næste uge tager hul på forberedelserne frem mod forårssæsonen.

 

Fakta om Daniel Stückler

Født: 13. april 1997

Højde: 184 cm

Vægt: 78 kg

Position: Angriber

Tidligere klubber: Herlev (ungdom) // Lyngby (ungdom) // Brøndby (14 kampe og tre mål)

Udvalgte hold: 42 ungdomslandskampe / 16 mål

 

Daniel Stückler overtager trøjen med nummer 9 på ryggen.

 Skrevet af HBKoge.dk den 30. december 2016