EuroPartners

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                  LigaPartner

 

          Twitter // @hbkogedk

HB Køge lejer Marco Larsen i FC Midtjylland

Ung offensiv spiller med masser af Superligaerfaring er på plads i HB Køge.

Offensivspilleren Marco Larsen med sin nye trøje.

 

HB Køge har indgået en lejeaftale med 23-årige Marco Larsen, der kommer til klubben fra FC Midtjylland. Offensivspilleren har spillet 71 kampe for FC Midtjylland, og står noteret for 13 mål for midtjyderne. Lejeaftalen gælder for resten af sæsonen.

 

Sportsdirektør Per Rud glæder sig over, at Marco Larsen er vendt tilbage til barndomsklubben:

 

- Marco passer fortrinligt på det vi søger – store offensive kvaliteter, mange meter i benene og god fysik, og så ved han hvor målet står og er god til at tage de rigtige løb i boksen. Og så er han fra lokalområdet, og er en god dreng, der har prøvet en helt masse på øverste hylde. Marco skal selvfølgelig løftes igen efter en periode ude og inde af holdet i FC Midtjylland, men sagt med ydmyghed så tror vi helt sikkert på at vores trænerstab og spillertrup i fællesskab med Marco kan bringe ham i en spillemæssig udgave, hvor han kan blive en profil for os og i 1. division.

 

Marco Larsen har spillet 71 kampe for FC Midtjylland.

 

Marco Larsen kommer oprindeligt fra Ringsted, men har også en fortid som ungdomsspiller i Køge Boldklub, hvorfra han i en tidlig alder skiftede til FC Midtjylland. Selv glæder han sig til at starte op i HB Køge, og han ser klubskiftet som det helt rigtige.

 

- Jeg ser HB Køge som en rigtig god klub med en spændende trup, og selv om der var bud efter mig fra andre klubber, så har HB Køge været helt klar førsteprioritet for mig. HB Køge spiller noget offensivt, god fodbold og har ambitioner om at spille med om pladserne til Superligaen. Og så har jeg jo haft tre gode år i Køge Boldklub som ungdomsspiller, inden jeg blev hentet til FC Midtjylland, og det gør, at jeg også føler en form for tilknytning til klubben. Jeg er sikker på, at det er det helt rigtige valg for mig.

 

- Jeg er super glad for at der nu er lavet en aftale, så jeg nu kan gå på vinterferie, og så ser jeg frem til at hilse på og træne med resten af truppen i starten af januar.

 

Fakta om Marco Larsen

Født: 15. maj 1993

Højde: 179 cm.

Vægt: 74 kg.

Trøjenummer: 19

Position: Midtbane/angreb

Tidligere klubber: Ringsted IF // Køge BK // FC Midtjylland // Vejle BK (leje)

Landshold: 33 ungdomslandskampe fra U16-U23

 

Marco Larsen med HB Køges Sportsdirektør Per Rud.

 Skrevet af HBKoge.dk den 13. december 2016