EuroPartners

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                  LigaPartner

 

          Twitter // @hbkogedk

Alexander Ludwig kåret som Årets Spiller 2016

HB Køges forsvarsstyrmand hædret før årets sidste kamp.

Sportsdirektør Per Rud overrækker sammen med Royal Unibrews distriktschef Siavash Rezvani, Alexander Ludwig Faxe Kondi Prisen og titlen som Årets Spiller i HB Køge 2016.

Foto: ttfilm.dk

 

Umiddelbart inden kick-off til årets sidste hjemmekamp blev Alexander Ludwig kåret som Årets Spiller i HB Køge. Den 23-årige midterforsvarer har i 2016 spillet fuld tid i 34 af HB Køges 36 kampe i årets løb, og har således været en markant skikkelse på HB Køges hold, der alene i efterårssæsonen har leveret 10 clean sheets i 1. Division.

 

Sportsdirektør Per Rud og cheftræner Henrik Lehm giver Ludwig mange rosende ord med på vejen.

 

- Alexander Ludwig har stor styrke og autoritet, og han er i løbet af året vokset som leder og han tager stort ansvar i truppen og på banen. Udover at han har været en spiller med gode og stabile præstationer i kampene, så er han vellidt i klubben og giver til fællesskabet, og derfor er han en fortjent vinder af Faxe Kondi Prisen og titlen som Årets Spiller, lyder det fra Per Rud.

 

Også Henrik Lehm sender roser af sted mod den stærke midterforsvarer.


- Ludwig er den spiller, der har givet allermest til holdet. Det gælder både træningerne og kampene. Han har spillet og trænet hver eneste gang fra start til slut. Vi kan ikke få ham ind. Han ekstra træner, han dirigerer de andre til træning, vejleder de unge spillere og han vil hele tiden lære noget nyt. Når vi har spillet kamp har han set kampen igennem nærmest inden jeg selv har nået det og han ringer og skriver til mig med forslag til hvordan vi kan gøre forskellige ting, og han vil hele tiden udvikle både sig selv og holdet.

- Derudover så har han specielt i efteråret spillet helt fantastisk. Ud af de 17 kampe vi har spillet i efteråret, der tror jeg kun han har spillet en enkelt dårlig halvleg. Han har holdt et utrolig højt niveau og reddet mange kastanjer ud af ilden, vundet mange hovedstødsdueller og været meget afklaret i sit spil og god på bolden. Han er også med i spillerådet, hvor han gør et kæmpe stykke arbejde for hele tiden at se helheden. Han er en dreng, der vil udvikle sig selv og udvikle holdet og så er han bare en fantastisk fodboldspiller.

 

Alexander Ludwig blev det ottende navn på pokalen som Årets Spiller i HB Køge.

 

Årets Spiller // Faxe Kondi Prisen

Kriteriet for at blive valgt til årets spiller i HB Køge:

- solide og gode præstationer på banen

- betydning for holdet

 

2016 // Alexander Ludwig
2015 // Kristian Pedersen
2014 // Frederik Due
2013 // Jeppe Kjær
2012 // Marc Rochester
2011 // Nicolai Madsen
2010 // Fabinho
2009 // Thomas Guldborg Christensen

 

Alexander Ludwig modtog sammen med titlen som Årets Spiller et års forbrug af Faxe Kondi.

 

 

Pokalen er graveret af Skandinavisk Gravør industri.

 Skrevet af HBKoge.dk den 28. november 2016