EuroPartners

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                  LigaPartner

 

          Twitter // @hbkogedk

Marc Rochester forlænger med HB Køge

HB Køges topscorer skriver under på ny kontrakt.

Foto: Martin Håkan / Coverganda.dk

 

HB Køges offensivprofil Marc Rochester har i dag skrevet under på en ny kontrakt med HB Køge. Kontrakten løber til sommeren 2018.

 

- Vi er enormt glade for at kunne forlænge med Marc, der har været en profil på holdet siden han kom retur til klubben i vinterens transfervindue. Marc har nogle stærke spidskompetence i sin teknik og i sin fart, og han er indblandet i mange mål - enten som målscorer eller som oplægger. Selvom Marc blot er 23 år så er han en af de mest rutinerede spillere på holdet, og man kan mærke at han er en af dem der går forrest og kæmper for klubben, udtaler sportsdirektør Per Rud.

 

- Den nye aftale er endnu et bevis på at spillerne tror på vores projekt, hvor kontinuitet er et af nøgleordene. Vi har et ungt og talentfuldt hold, der udvikler sig hele tiden, og når vi som i dette tilfælde formår at holde på spillerne så giver det er godt afsæt i forhold til at nå de sportslige målsætninger på kort og langt sigt.

 

Marc Rochester spillede ungdomsfodbold i HB Køge og fik sit gennembrud på førsteholdet inden han i 2013 tog en afstikker til FC Vestjælland. Før forårssæsonen vendte han hjem til HB Køge, hvor han har været en af profilerne på Henrik Lehms mandskab.

 

- Jeg er rigtig glad for at forlænge min kontrakt. Jeg kan mærke, at klubben er det helt rigtige sted for mig. Jeg udvikler mig, og der er et rigtig godt miljø i truppen både på og udenfor banen og så er træningsmiljøet super godt. Hele truppen kæmper for hinanden og har fælles mål og ambitioner, og jeg mener, at truppen og klubben har potentiale til mere end at spille i 1. Division.

 

- Jeg er tilfreds med hvordan det er gået mig personligt efter jeg kom tilbage til HB Køge før forårssæsonen, og jeg vil gøre alt for at vinde kampe og lave mål for klubben i min nye kontraktperiode, slutter Rochester.

 

Marc Rochester har spillet 82 kampe for HB Køge. Han står noteret for 17 mål. I denne sæson er det blevet til fire mål i 11 kampe.

 

 Skrevet af HBKoge.dk den 15. oktober 2016