EuroPartners

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                  LigaPartner

 

          Twitter // @hbkogedk

HB Køge forlænger med profil

Kristian Andersen tror på projekt HB Køge.

 

22-årige Kristian Andersen har forlænget sin kontrakt med HB Køge. Den kreative midtbanespiller har sat sin signatur på en ny kontrakt, der løber til sommeren 2018. Den hidtidige kontrakt stod til at løbe ud ved årsskiftet.

 

- Jeg er glad for at være i HB Køge. Det er en klub, der vil frem og jeg vil rigtig gerne hjælpe HB Køge med at rykke op i Superligaen, fortæller Kristian Andersen, der fortsætter:

 

- Jeg er også rigtig glad for den tillid og det ansvar trænerteamet har givet mig. Det kan udvikle mig endnu mere som spiller. Derudover synes jeg, vi har et spændende hold, hvor vi er mange unge. Alligevel formår vi at spille meget modent, og så bygger vi hele tiden på.

 

Kristian Andersen på boldjagt i hjemmekampen mod Nykøbing FC.

 

HB Køges sportsdirektør Per Rud er naturligvis også meget tilfreds med at forlængelsen med den teknisk stærke midtbanespiller er kommet på plads.

 

- Kristian er med i langt de fleste af vores mål enten med den sidste eller næstsidste fod – og han er teknisk rigtig stærk med en formidabel førsteberøring og med sit blik for den målgivende aflevering kan gøre ondt på alle hold. Kristian er stadig ung, men han er en holdspiller, og er blevet meget mere fodboldmæssigt moden og tager ansvar på banen. Kristian bliver nok aldrig den fysisk stærkeste i duellerne, men han er blevet langt mere bevidst om, at fysikken er en vigtig del af fodbolden.

 

- Det har derfor haft stor prioritet for os at få forlænget aftalen. Kristian er en af profilerne i 1. Division, og med forlængelsen sikrer vi noget af den kontinuitet, der er så vigtig, hvis vi skal opfylde vores sportslige ambitioner i løbet af de kommende år, slutter Per Rud.

 

Kristian Andersen har spillet 73 kampe for HB Køge og står noteret for syv mål.

 

Foto: Martin Håkan / Coverganda.dk

 Skrevet af HBKoge.dk den 9. oktober 2016