EuroPartners

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                  LigaPartner

 

          Twitter // @hbkogedk

HB Køge lejer talentfuld forsvarer i Brøndby IF

18-årige Mads Juel Andersen skifter til HB Køge på en lejeaftale.

Mads Juel Andersen er ny mand i HB Køge.

 

Den 18-årige midterforsvarer Mads Juel Andersen er ny mand i HB Køge. U19-landsholdsspilleren skifter til HB Køge fra Brøndby IF på en lejeaftale frem til jul.

 - Mads er en talentfuld midterforsvarer som vil styrke vores defensiv. Både Henrik Lehm og jeg kender Mads fra vores fælles tid i Brøndby, og vi ved derfor, hvad han står for. Mads er stærk i luften og kæmper for holdet. Og så er han en spillende forsvarer, der kan lide at bringe bolden fremad banen. Derudover er han meget vellidt og en person som altid har et smil på læben, så vi er sikre på, at han vil passe godt ind hos os, lyder det fra sportsdirektør Per Rud, der fortsætter:

 - Det er klart at vi hellere havde lavet en permanent aftale, men det er vores økonomi desværre ikke til i øjeblikket. Alligevel glæder vi os over aftalen, da Mads kommer fra en høj hylde. Vi håber selvfølgelig, at parterne bliver så glade for hinanden at aftalen kan gøres permanent på et tidspunkt, men det afhænger jo af Brøndby, og såfremt der er spilletid til Mads i Brøndby vil det selvfølgelig være naturligt, at de hiver ham hjem permanent igen.

 

- At han overhovedet vil til os er meget positivt. Mads ser gode muligheder for spilletid her, og netop det faktum gør, at vi kan hente dygtige og talentfulde spillere, som ser HB Køge som en mulighed for at få spilletid i kampe, hvor der er noget på spil. På det punkt er HB Køge stadig en meget attraktiv klub, for hos os er vejen til førsteholdet bare kortere end i de allerstørste klubber.

 

Mads Juel Andersen havde sin første træning med sine nye holdkammerater fredag, og han føler, at den første dag er gået godt. 

 

- Det er gået rigtig fint. Jeg har allerede lært mange at kende, og holdkammeraterne har været rigtig flinke og har taget godt imod mig. Det er jeg glad for.

 

Cheftræner Henrik Lehm glæder sig også over den defensive tilgang.

 

- På banen træner han altid godt, og har sine styrker i at han er god med bolden og i duelspil, og med sin højde er han stærk i hovedspillet. Mads spiller i det centrale forsvar, men kan spille alle fire pladser i bagkæden, og det giver derfor mere konkurrence på de pladser. Uden for banen er han en fantastisk fyr, der altid er positiv, og på den måde er med til at give en god stemning i omklædningsrummet.


Mads Juel Andersen fik tidligere på året sin debut på U19-landsholdet, som han har spillet to kampe for. Den 193 cm. høje forsvarsspiller er spilleberettiget til søndagens sæsonpremiere på udebane mod Vendsyssel FF. Han overtager trøjen med nummer 6 på ryggen.

 

Fakta om Mads Juel Andersen

Født: 27. december 1997

Position: Forsvar

Tidligere klubber: Herstedøster IC // Brøndby IF

Udvalgte hold: 2 ungdomslandskampe

 

 Skrevet af HBKoge.dk den 22. juli 2016