EuroPartners

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                  LigaPartner

 

          Twitter // @hbkogedk

HB Køge skriver med angriber

Aleksandar Lazarevic skifter til HB Køge.

Aleksandar Lazarevic er ny angriber i HB Køge.

 

HB Køge har lavet en aftale gældende for resten af året med den 24-årige angriber Aleksandar Lazarevic, der har trænet med i det meste af opstarten, og som med to scoringer i to kampe under sidste uges træningslejr i Tyskland fik vist sig godt frem.

 

- Aleksandar har gjort det godt hos os de seneste uger, og vi er glade for at vi med tilgangen får lagt endnu mere bredde til en position, hvor vi i foråret var meget tyndt besat. Det er en tilgang, der giver os flere tangenter at spille på rent offensivt. Aleksandar er god til at spille med ryggen mod målet, hvilket gør, at vi kan bruge ham som opspilsstation, og så kommer han med noget fysik og en fin målnæse, som vi forhåbentligt også får at se i HB Køge, siger sportsdirektør Per Rud.

 

Den 192 cm. høje Lazarevic kommer til HB Køge efter et ophold i Hvidovre i 2. Division, hvor han i foråret scorede fem mål.

 

- Efter et halvt år i Hvidovre i 2. Division vil jeg give det en chance her i HB Køge. Jeg har trænet med de sidste par uger, og det er gået rigtig fint. Jeg havde hørt, at træningsmiljøet var rigtig godt, og det har jeg fået bekræftet. Derudover spiller man i HB Køge en form for fodbold, der passer godt til mig. Jeg vil gøre alt for at få en masse spilletid og lave mål i HB Køge-trøjen.

 

Lazarevic har fået tildelt trøje nummer 13 i HB Køge.

 

Fakta om Aleksandar Lazarevic

Født: 17. september 1991

Position: Angriber

Tidligere klubber: B.1908 // Avarta // Brønshøj // FC Helsingør // Hvidovre //

 Skrevet af HBKoge.dk den 19. juli 2016