EuroPartners

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                  LigaPartner

 

          Twitter // @hbkogedk

Kristian Pedersen solgt til 1. FC Union Berlin

HB Køges stærke venstreback skifter til 2. Bundesliga blot to år efter han spillede i Danmarksserien

Kristian Pedersen skifter til den tyske klub 1. FC Union Berlin.

 

HB Køges stærke venstreback, U23-landsholdsaktuelle Kristian Pedersen, skifter med øjeblikkelig virkning fra HB Køge til tyske 1. FC Union Berlin.

Det er gået stærkt for Kristian Pedersen, der for bare to år siden kom til HB Køge fra Ringsted IF i Danmarksserien. Hurtigt blev Kristian Pedersen en af rækkens største profiler og hurtigt viste større klubber interesse for den talentfulde back, der i efteråret blev indkaldt til det danske U21-landshold, og som siden har spillet flere U21- og U23-landskampe.

- Vi har hele tiden kalkuleret med at Kristian senest denne sommer ville forlade os. En række klubber fra ind- og udland har over det seneste halve års tid udvist seriøs og konkret interesse for Kristian, og nu er vi blevet enige med Union Berlin om betingelserne for et skifte. Det har været vigtigt for os, at vi i samarbejde med Kristian og hans rådgivere også fandt den rette klub for ham med henblik på udviklingsmuligheder og spilletid – samtidigt med at økonomien i aftalen for os også udover transferen nu – naturligvis også har haft vores opmærksomhed. Der er tale om en rigtig god aftale for HB Køge, og er et af de største salg i HB Køges historie – og det selvom Kristian blot har et år tilbage af kontrakten. Det er ikke nemt at handle fra 1. division til udlandet, konstaterer Rud og tilføjer -  Kristian er en spiller som har imponeret alt og alle de seneste to sæsoner, og han har håndteret sin udvikling og den øgede opmærksomhed rigtig, rigtig flot. Han er en vindertype, der med sin professionelle indstilling har alle muligheder for at tage dette næste skridt, udtaler sportsdirektør Per Rud.

Salget af Kristian Pedersen efterlader et hul i bagkæden. Ifølge sportsdirektør Per Rud har man dog ikke umiddelbart travlt med at hente en ny spiller til den position. Den naturlige afløser findes nemlig allerede i egne rækker.

- Vi har længe haft afløseren på plads. Vi har i U18-landsholdsspilleren Malte Amundsen et stort talent som i foråret viste rigtig, rigtig lovende takter på divisionsholdet, når Kristian har været med U21 landsholdet. Vi glæder os over at Malte nu kan se frem til endnu mere spilletid og forhåbentligt fortsætte sin imponerende udvikling.

Kristian Pedersen nåede at spille 64 kampe og score tre mål for HB Køge. 

 

 Skrevet af HBKoge.dk den 24. juni 2016