EuroPartners

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                  LigaPartner

 

          Twitter // @hbkogedk

Anføreren takker af i HB Køge

Rasmus Nielsen stopper i klubben ved kontraktudløb.

Rasmus Nielsen stopper i HB Køge efter denne sæson.

 

HB Køges anfører, 28-årige Rasmus Nielsen, stopper i klubben når hans kontrakt udløber efter denne sæson. Parterne er ikke nået til enighed om betingelserne for en nu aftale.

 

- Vi har haft en god dialog med Rasmus, og har tilbudt ham en forlængelse der afspejler de ansvarlige økonomiske rammer, som vi arbejder indenfor. Vi har desværre ikke kunnet nå til enighed og har derfor besluttet at lade vores veje skilles, siger sportsdirektør Per Rud, og sender en stor tak til Rasmus Nielsen for sin indsats i HBK-trøjen.

 

- Vi har meget at takke Rasmus for. Han er en sand professionel, der arbejder stenhårdt hver dag og han har været en vigtig spiller for os i hans tid her.

 

Rasmus Nielsen kom til klubben i januar 2014 fra Lyngby, og han kalder det vemodigt, at skulle forlade en klub, hvor han har haft det godt.

 

- Jeg har været rigtig glad for min tid i HB Køge, og det er selvfølgelig vemodigt at skulle forlade nogle gode mennesker og en god klub, men sådan er det nu en gang i denne fodboldverden, siger Rasmus Nielsen.

 

Rasmus Nielsen har spillet 73 kampe for HB Køge.

 Skrevet af HBKoge.dk den 19. maj 2016