EuroPartners

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                  LigaPartner

 

          Twitter // @hbkogedk

HB Køge præsenterer ny cheftræner

Rutinerede Henrik Lehm er ny cheftræner i HB Køge.

Henrik Lehm er ny cheftræner for HB Køge.

  

HB Køge har klubbens nye cheftræner på plads. Som ny cheftræner er valget faldet på 54-årige Henrik Lehm, der kommer til HB Køge fra Brøndby IF, hvor han har haft en central rolle i opbygningen af talentprojektet Masterclass. 

 

- Vi har i bestyrelsen søgt efter en cheftrænerprofil, der kan bidrage til at skabe en rød tråd gennem hele klubben. Henrik Lehm har mere end 30 års trænererfaring og er indehaver af DBUs højeste træneruddannelse. Han er i vores optik den helt rette til at skabe resultater for førsteholdet og samtidig arbejde med talentudvikling og resultatoptimering på tværs af hele klubben, fortæller bestyrelsesformand Kenneth Christiansen.

 

- Vi skal have etableret et langsigtet talentprojekt med fokus på vores egne spillere. Henrik Lehm har værdifuld cheftrænererfaring og har i sine tidligere klubber haft meget centrale roller i forhold til opbygningen af strukturen i klubbernes talentarbejde. Det er blandt andet de erfaringer som vi er sikre på, at vi kan få stor gavn af i HB Køge, hvor vores to moderklubber gennem mange år har udviklet mange talentfulde spillere. Og selvom Henrik er enormt stærk i forhold til talentudviklingen, så skal ingen tvivle på hans evner i forhold til at få et hold til at præstere, slår Kenneth Christiansen fast.

 

Selv ser Henrik Lehm frem til at blive en del af projektet i HB Køge og til igen at blive cheftræner.

 

- Det nye setup i HB Køge, der har fokus på at skabe resultater med førsteholdet gennem brugen af egne talenter samt enkelte udefra er for mig et utroligt spændende projekt, som jeg glæder mig til at blive en del af. Jeg har været utrolig glad for min tid i Brøndby IF, og hver dag har jeg lært noget om hvordan man arbejder med de bedste spillere og de største talenter. Nu glæder jeg mig til igen selv at træne et hold, der skal præstere hver weekend og til at deltage i udviklingen af et i forvejen godt talentarbejde i HB Køge.

 

Henrik Lehm er DBU-instruktør og tidligere cheftræner i klubberne Hjørring IF, AB og Næsby Boldklub. Senest har Henrik Lehm været i Brøndby IF som A+ Træner.

 

Henrik Lehm er i øjeblikket i USA, og den tur samt hensynet til hans nu tidligere arbejdsgiver har gjort, at offentliggørelsen blev udskudt et par dage i forhold til den første udmelding om at cheftræneren ville blive præsenteret den 23. december.

 

54-årige Henrik Lehm har cheftrænererfaring fra Næsby, Hjørring IF og AB, og har senest været A+ Træner i Brøndby IF.

 Skrevet af HBKoge.dk den 26. december 2015