EuroPartners

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                  LigaPartner

 

          Twitter // @hbkogedk

Henrik Pedersen stopper som cheftræner i HB Køge

HB Køges cheftræner stopper.

 HB Køge og klubbens cheftræner Henrik Pedersen har valgt at stoppe samarbejdet pr. dags dato. Henrik Pedersen har været cheftræner i HB Køge siden sommeren 2014.

 

- Det projekt som bestyrelsen har forelagt mig for den kommende tid samt manglende realisering af Køge Park, er ikke lig med det som jeg blev forelagt i sin tid. Derfor har jeg meddelt klubben, at jeg stopper pr. 1. juli 2016. Set i det lys er klubben og jeg efterfølgende blevet enige om, at det er bedre at jeg stopper allerede nu, udtaler Henrik Pedersen

 

- Det er med beklagelse, da jeg har nydt tiden i klubben og samarbejdet med spillere og stab. Klubben står foran en ny tid med ny bestyrelse og direktion, og derfor bliver timingen som den gør. Jeg er ærgerlig over at stoppe midt i den proces vi havde sat i gang, og som fra min stol var positivt undervejs - både for holdet og de enkelte spillere. Jeg ønsker alle i og omkring HB Køge held og lykke og vil bruge den kommende tid på at overveje fremtiden.

 

HB Køges bestyrelsesformand Kenneth Christiansen takker Henrik Pedersen for dedikeret arbejde, og sætter samtidig lidt ord på det fremadrettede projekt i HB Køge.

- Den nye bestyrelse har siden generalforsamlingen for en måneds tid siden afholdt to strategiseminarer og har i den forbindelse fastlagt fremtidens vision for HB Køge. Den handler om at få etableret et langsigtet talentprojekt med fokus på - og udvikling af - klubbens egne spillere naturligt suppleret med enkelte udefrakommende tilgange med det formål at sikre udvikling og resultatmål. I den forbindelse er vi blevet enige med Henrik om at stoppe samarbejdet allerede nu. Henrik har lavet et meget dedikeret stykke arbejde i HB Køge, og vi skylder ham stor tak for indsatsen i det seneste halvandet år, udtaler bestyrelsesformand Kenneth Christiansen.

HB Køge er tæt på at kunne præsentere sin nye cheftræner, men beklager at det mod forventning alligevel ikke bliver offentliggjort allerede i dag.

 

Henrik Pedersen stopper som cheftræner i HB Køge.

Foto: Martin Håkan / CoverGanda.dk

 Skrevet af HBKoge.dk den 23. december 2015