EuroPartners

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                  LigaPartner

 

          Twitter // @hbkogedk

HB Køge henter FCK-talent

20-årig midtbanespiller er klar for HB Køge.

Mikkel Wohlgemuth ny midtbanespiller i HB Køge.

 

HB Køge har skrevet kontrakt med den 20-årige midtbanespiller Mikkel Wohlgemuth, der kommer til klubben fra F. C. København.


- Mikkel Wohlgemuth er en taktisk disciplineret og dynamisk midtbanespiller med stor arbejdsradius og løbevilje. Han er en ledertype og en fysisk stærk spiller, der altid giver sig fuldt ud i nærkampene, og sidst, men absolut ikke mindst, så er han en ung og sulten spiller, der leverer benhårdt arbejde i alle 90 minutter, udtaler HB Køges sportschef Jesper Sommer.

 

Video: Mikkel Wohlgemuth fortæller kort om sit skifte til HB Køge.

 

Mikkel Wohlgemuth står noteret for 28 ungdomslandskampe fra U/16 til U/20, og har desuden spillet tre førsteholdskampe for F.C. København. Han har fået den største del af sin fodboldopdragelse i KB og F.C. København og modtog sidste år "Granen", der er KBs fornemmeste ungdomspris, og som hvert år uddeles til klubbens bedste U/17- eller U/19-spiller.

 

- Jeg har valgt at skrive kontrakt med HB Køge fordi jeg søger fast spilletid, og det tror jeg på, at jeg kan få i HB Køge. HB Køge er en rigtig spændende klub i udvikling og har en masse talentfulde spillere på holdet, og det glæder jeg mig til at blive en del af. HB Køge har også en dygtig træner i Henrik Pedersen, som jeg er sikker på kan udvikle mig endnu mere, siger Mikkel Wohlgemuth i forbindelse med kontraktens underskrivelse.

 

Mikkel Wohlgemuth med sin nye HB Køge-trøje på sin nye hjemmebane.


I HB Køge skal Mikkel Wohlgemuth spille i trøje nummer 14. Wohlgemuth er spilleberettiget til søndagens lokalopgør mod Næstved. Truppen udtages efter lørdagens træning.


Fakta om Mikkel Wohlgemuth
Født: 4. juni 1995
Position: Midtbane

Højde og vægt: 179 cm. og 75 kg.
Tidligere klubber: Fremad Amager // KB // F.C. København
Udvalgte hold: 28 ungdomslandskampe

 

"HB Køge er en rigtig spændende klub i udvikling", udtaler 20-årige Mikkel Wohlgemuth.

 Skrevet af HBKoge.dk den 14. august 2015