EuroPartners

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                  LigaPartner

 

          Twitter // @hbkogedk

Nyt fra HB Køge Support: Kom med til landskamp

Medlemstilbud: Se Danmarks afgørende kvalifikationskamp mod Albanien i Parken.

Medlemmer af HB Køge Support får nu mulighed for at komme med til Danmarks afgørende EM-kvalifikationskamp i Parken mod Albanien. Kampen er udsolgt, men som medlem har du mulighed for at købe billet gennem Svanerne. Det er en forudsætning, at du senest samtidigt med bestillingen har betalt kontingent for sæsonen 2015/2016. Medlemstilbuddet sker som en del af HB Køge Supports medlemskab af Danske Fodbold Fanklubber.


Danmark - Albanien
Fredag den 4. september, kl. 20.45.
Parken, Kbh.
Pris: 225,- kr./stk.

Der er tale om enhedspriser uanset hvor på sektionen (B4).


Deadline for bindende bestilling: Søndag den 2. august kl. 20.00 på mail bussen@svanerne.net.


Såfremt der kommer flere bestillinger end vi får tildelt billetter, forbeholder Svanerne sig ret til at vælge, hvem der får tildelt billet.


Danske Fodbold Fanklubber oplyser i forbindelse med kampen:

Vi forventer, at deltagerne er AKTIVE. Stemningstribunen er for DFF-medlemmer som vil være med til at skabe en fænomenal kulisse til Danmarks landsholdskampe - synligt og ikke mindst vokalt. Hvis I ønsker siddepladser eller børne/pensionistbilletter, så er I ikke det rette sted - disse kan til andre tribuner erhverves via DBUs billetsalg.


Da det er landsholdet, vi er der for at bakke op, så skal man også huske at lægge sine klubsymboler/trøjer derhjemme. Vi forventer selvfølgelig at jeres medlemmer er bekendte m. disse regler samt de vante regler for et fodboldpublikum (altså vi vil ikke se fyrværkeri/pyroteknik/røg, kasten med ting/øl, voldelig/racistisk adfærd, løben på banen o.s.v.). Overtrædes disse regler og tager gruppen ikke ansvar for deres deltagere, så vil det medføre at man fremadrettet ikke kan købe billetter gennem os.


Vi stiller ikke krav til alder for deltagelse, men gør opmærksom på at det er en stemningstribune, man skal være indforstået med at man står op og er aktive deltagere, der ønsker at skabe stemning. Vi udviser derfor ikke særlige hensyn til børnefamilier eller folk der sidder passivt på deres bagdel - dertil findes der en børnetribune.

 

 Skrevet af Jens Madsen den 31. juli 2015