EuroPartners

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                  LigaPartner

 

          Twitter // @hbkogedk

HB Køge henter Mark Gundelach

22-årig back skriver treårig kontrakt med HB Køge.

Cheftræner Henrik Pedersen i selskab med højrebacken Mark Gundelach, der har skrevet en treårig kontrakt med HB Køge.

 

HB Køge forstærker sig med den spændende højreback Mark Gundelach, som kommer til klubben på en fri transfer fra FC Nordsjælland.


Den 22-årige back fik Superligadebut som 16-årig og er trods sin unge alder ganske rutineret. Gundelach er således noteret for 54 kampe for FC Nordsjælland og Sønderjyske, som han en kort periode var lejet ud til. Mark Gundelach har ydermere spillet 43 ungdomslandskampe for Danmark, herunder otte kampe på U/21-landsholdet i sæsonen 2012/13.


- Mark er en offensiv og teknisk stærk back, der har meget fart i benene, samt et godt blik for spillet. Vi har store forventninger til at Mark kan tilføre holdet en ny dimension og han passer perfekt ind til den måde Henrik Pedersen vil spille på, udtaler sportschef Jesper Sommer.

 

Også cheftræner Henrik Pedersen glæder sig over tilgangen af Mark Gundelach, der har skrevet en treårig kontrakt.


- Jeg er yderst tilfreds med vi er lykkedes med at få Mark Gundelach til klubben. Han er hurtig, har god spilforståelse, er teknisk stæk og har erfaring fra Superligaen, så jeg ser frem til at gøre brug af - og videreudvikle - hans kompetencer, siger Henrik Pedersen og fortsætter:

 

- Mark har både spillet kampe som back og kant, men jeg ser Mark som højre back, hvor hans enorme speed og flair for spillet er et perfekt match i forhold til den måde vi spiller fodbold på.

 

Mark Gundelach i aktion for FC Nordsjælland i en Superligakamp mod F.C. København.

 

Mark Gundelach ser frem til at komme igang i HB Køge og håber at skiftet vil kunne give ham mere fast spilletid end tilfældet var i hans sidste halve år i FC Nordsjælland.

 

- Jeg har valgt at lave en aftale med HB Køge, da det virker rigtig spændende med den spillestil som Henrik Pedersen praktiserer i klubben. Det har derudover været vigtigt for mig at finde et sted, hvor jeg vil have store chancer og muligheder for at kunne få fast spilletid, som jeg har brug for for at kunne udvikle mig og blive en endnu bedre fodboldspiller.

 

- Jeg håber, at jeg kan være med til at hjælpe HB Køge og holdet til at komme så langt væk fra nedrykningsstregen som muligt, og så efterfølgende være en del af det hold, der de kommende år gerne skulle spille med i toppen af rækken med en ambition om Superligaen, slutter Mark Gundelach, der i HB Køge kommer til at spille i trøjen med nummer 2 på ryggen.

 

Mark Gundelach har første træningsdag med sine nye holdkammerater på onsdag den 7. januar, hvor cheftræner Henrik Pedersen samler tropperne for første gang i det nye år. Samme dag fylder Gundelach i øvrigt 23 år.

 

Fakta om Mark Gundelach
Født: 7. januar 1992

Højde og vægt: 172 cm. og 65 kg.
Position: Højre back / kant
Tidligere klubber: FC Nordsjælland // Sønderjyske
Udvalgte hold: 43 ungdomslandskampe // 4 mål

 Skrevet af HBKoge.dk den 5. januar 2015