EuroPartners

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                  LigaPartner

 

          Twitter // @hbkogedk

HB Køge henter målfarlig offensivspiller

24-årige Kristoffer Munksgaard skifter til HB Køge ved årsskiftet.

 

Når HB Køge først i det nye år starter træningen efter juleferien, så er det med en ny spiller på holdet.


Klubben har nemlig sikret sig papir på 2. Divisionsprofilen Kristoffer Munksgaard, der i efteråret har scoret ni mål for Næstved.


24-årige Kristoffer Munksgaard har fået sin fodboldopdragelse i Køge Boldklub inden han i sine sene ungdomsår skiftede til Brøndby, hvor han også nåede at få Superligadebut. Siden gik turen videre til først Lyngby og siden Næstved, hvor Munksgaard i løbet af de seneste to år har udviklet sig til en af profilerne i 2. Division.


- Vi er naturligvis begejstrede for at kunne tiltrække en dygtig spiller som Kristoffer, selvom der har været interesse fra andre klubber - også i Superligaen. Efter en del samtaler med Kristoffer er jeg sikker på, at han både som spiller og som menneske passer godt til HB Køge, siger cheftræner Henrik Pedersen i forbindelsen med signingen af Kristoffer Munksgaard, og fortsætter:

 

- Han passer perfekt ind i den måde vi spiller og skal spille på. Kristoffer er hurtig og dynamisk og han kan spille flere positioner, men er hentet til HB Køge som kantspiller. Kristoffer har i sin tid i Næstved vist at han er gennembrudsstærk og målfarlig, og han vil give os endnu en streng at spille på offensivt


Også adm. direktør Peter Frank glæder sig over tilgangen af Kristoffer Munksgaard.


- Kristoffer Munksgaard er præcis den type spiller vi har brug for og har haft øverst på vores prioritetsliste. Han har den helt rigtige profil, den rigtige alder, er lokal, målfarlig og sidst men ikke mindst en spiller som har udviklet sig enormt det sidste år. Han kan sagtens blive endnu bedre og netop indstillingen til at ville blive endnu bedre er også en af Munksgaards styrker, udtaler Peter Frank.

 

 

Kristoffer Munksgaard, der fylder 25 år den 1. januar ser frem til skiftet, og han ser HB Køge som en attraktiv klub, der kunne tilbyde ham den helt rigtige "pakke".

 

- Der er en del grunde til at valget er faldet på HB Køge. For det første var det muligheden for at komme op og blive udfordret på et højere niveau end 2. Division, og derudover ser jeg HB Køge som en attraktiv klub med ambitioner, som stemmer overens med mine egne. Og som det tredje, så synes jeg at den "pakke" HB Køge kunne tilbyde mig var rigtig spændende, og valget føles helt naturligt og rigtigt for mig.

 

- Jeg er sindssygt glad for aftalen med HB Køge og glæder mig meget til at arbejde sammen med cheftræner Henrik Pedersen. Jeg ved, at han er den helt rigtige til at skubbe mig videre i min udvikling som fodboldspiller.


Kristoffer Munksgaard skifter til HB Køge på en fri transfer og har skrevet en kontrakt der gælder til sommeren 2017.


Fakta om Kristoffer Munksgaard
Født: 1. januar 1990
Position: Kant
Tidligere klubber: Køge BK // Brøndby // Lyngby // Næstved

 Skrevet af HBKoge.dk den 30. november 2014