EuroPartners

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                  LigaPartner

 

          Twitter // @hbkogedk

Go' Morgen NETVÆRKET med Go DREAM

Udbytterigt morgenmøde i NETVÆRKET.

 

35 morgenfriske medlemmer af NETVÆRKET var mandag morgen klar i VIP Loungen i Køge Boldklub, hvor Go DREAM havde inviteret til Go' Morgen NETVÆRKET.

 

Salgschef hos Go DREAM, Allan Schneider, gav en kort præsentation af firmaet forretningsidé, mission og vision, og havde ellers i sit indlæg fokus på muligheden for at benytte Go DREAM til f.eks. at indkøbe medarbejderjulegaver og i de hele taget fortælle om de muligeder, som man som virksomhed har for at glæde sine ansatte.

 

"Hos GO DREAM/Oplevelsesgaver.dk lever og ånder vi for oplevelser. Vi tænker i oplevelser, drømmer om oplevelser og lever dem ud".

 

// www.godream.com/business //

 

Via Go Dreams unikke og enkle gaveshop får medarbejderen selv mulighed for at vælge sin gave, hvilket naturligvis giver en større medarbejdertilfredshed.

 

Efter oplægget fra Allan Scheider blev mødedeltagerne inddelt i en række netværksgrupper, hvor der var mulighed for at netværke på kryds og tværs med hinanden og på den måde skabe nye kontakter og forretningsforbindelser.

 

35 morgenfriske medlemmer af NETVÆRKET deltog i Go' Morgen NETVÆRKET i Køge Boldklubs lokaler fra 7.00-9.00.

 

Udover det faglige indlæg fra Allan Scheider, Go DREAM, blev der naturligvis også tid til udbytterigt networking i mindre grupper.

 

Allan Schneider fra Go DREAM.

 

Networking.

 Skrevet af HBKoge.dk den 5. november 2014