EuroPartners

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                  LigaPartner

 

          Twitter // @hbkogedk

Dana Lim A/S forlænger partnerskabet

Dana Lim A/S er NationalPartner i HB Køge og NETVÆRKET.

HB Køges adm. direktør Peter Frank i selskab med adm. direktør Lars Christensen og indkøbschef Per Fischer fra Dana Lim A/S.

 

En af lokalområdets allerstørste virksomheder er Dana Lim A/S, der har rødder spredt langt ud over landets grænser. Dana Lim A/S bakker stort op om HB Køge og har i denne uge tegnet en ny aftale, der gør, at Køge-virksomheden også i den kommende periode er NationalPartner i HB Køge og NETVÆRKET.

 

- At forlænge vores sponsorat i HB Køge falder os helt naturligt. Som virksomhed ønsker vi selvfølgelig at brande vores produkter så meget og så vidt som muligt og gerne via et HB Køge der forhåbentligt i nærmeste fremtid kan tage et skridt op på næste hylde. Vi har nemt ved at identificere os med en klub, der prøver at tænke utraditionelt, da dette er et parameter der er en dybt forankret del af vores egen dagligdag, fortæller indkøbschef Per Fischer fra Dana Lim A/S og fortsætter:

 

- Herudover har vi altid set os som en aktiv del af lokalsamfundet og dette vil vi gerne udtrykke via vores sponsorat. Vi ser frem til et HB Køge, der som områdets lokale ”fyrtårn” kan være med til at sætte såvel byen som Dana Lim på landkortet.

 

Hos HB Køge glæder adm. direktør Peter Frank sig naturligvis over forlængelsen.

 

- Dana Lim er en af vores mange trofaste og loyale partnere, og denne forlængelse vidner om stor og flot opbakning til HB Køge. Vi er begejstrede for Dana Lims store engagement og glæder os over at de så flot bakker op om fremtiden, siger Peter Frank.

 

Om Dana Lim A/S

Dana Lim A/S er Danmarks største lim- og fugemasse producent.

 

Dana Lim A/S er en af Danmarks ældste og mest traditionsrige limproducenter, der nu i over 75 år har forsynet det danske marked med lim og fugemasser.

 

I dag producerer Dana Lim mere end 400 forskellige lim- og fugemassetyper på fabrikken i Køge. Og på virksomhedens udviklingslaboratorium forsøger teknikere og ingeniører dagligt at flytte grænserne for limens formåen, så der hele tiden kommer nye, bedre og mere miljøvenlige produkter på markedet.

  

Dana Lims styrker er et produktprogram af høj kvalitet samt en hurtig og direkte kontakt til kunderne.

  

Konsulenter over hele landet og virksomhedens Tekniske Serviceafdeling er således altid klar til rådgivning omkring valg og brug af de rigtige produkter.

  

Trods de solide danske rødder, er Dana Lim i dag en virksomhed der rækker langt ud over landets grænser. Dana Lim A/S har datterselskaber i Litauen, Sverige samt Kina, og er endvidere repræsenteret i mange andre europæiske lande.
  

 Skrevet af HBKoge.dk den 5. november 2014