EuroPartners

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                  LigaPartner

 

          Twitter // @hbkogedk

NTG Nordic er KampPartner...

... når HB Køge tager imod Lyngby.

NTG Nordic A/S' domicil i Køge.

 

Når HB Køge fredag aften får besøg af Lyngby i NordicBet Ligaens 14. spillerunde, så er det NTG Nordic, der er KampPartner.

 

NTG Nordic A/S er et af i alt 14 selskaber under Nordic Transport Group, der blev etableret i 2011 og som samlet set beskæftiger 350 medarbejdere, hvoraf NTG Nordic A/S beskæftiger de 35. Herudover har NTG Nordic A/S 170 lastbiler kørende på landevejen i Danmark, Sverige, Norge og Finland.

 

NTG Nordic A/S er i indeværende måned flyttet ind i helt nye lokaler i Skandinavisk Transport Center på Truckvej i Køge. I de nye lokaler er der desuden en stor lagerhal med 850 pallepladser, og man er derfor velkommen til at kontakte NTG Nordic A/S, hvis man har behov for at have noget på lager.

 

Michael Larsen fra NTG Nordic viser den store lagerhal frem.

 

Da HB Køge i sommerferien hentede forsvarsspilleren Casper Grønn til klubben var NTG Nordic klar med en deltidsansættelse, der betyder, at Casper Grønn nu arbejder som sælger for NTG Nordic når han ikke træner eller spiller kamp for HB Køge.

 

Casper Grønn arbejder ved siden af fodbolden i HB Køge hos NTG Nordic A/S.

 

NTG Nordic A/S forlængede i løbet af sommeren deres aftale med HB Køge og NETVÆRKET, og det betyder at de også fremadrettet er NationalPartner i HB Køge.

 

- I NTG Nordic bruger vi NETVÆRKET så meget som det nu er muligt, og vi handler ofte med de andre partnere i NETVÆRKET. Vi bor til leje hos Just, køber vores kaffe hos Kaffemøllen og Danone Hayat kildevand hos Soft Ambrosia. Derudover har vi blandt andet købt vin hos Vinspecialisten, møbler hos Holmris Flexform, grillarrangementer fra Food on Wood, hotelophold hos Comwell Køge Strand, elektronik hos Expert Køge og buskørsel hos Strøby Turist, fortæller Malene Mølgaard der er sales manager hos NTG Nordic.

 

// Du kan læse mere om NTG Nordic A/S på www.ntgnordic.dk //

 

Sales manager Malene Mølgaard og speditør Michael Larsen fra NTG Nordic.

 

NordicBet Ligaen

HB Køge - Lyngby

Fredag den 24. oktober kl. 19.00

SEAS-NVE Park


KampPartner

NTG Nordic

 

CateringPartner

Ferdinands Catering

 Skrevet af HBKoge.dk den 22. oktober 2014