EuroPartners

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                  LigaPartner

 

          Twitter // @hbkogedk

Nyt fra HB Køge Support: Medlemstilbud

Støt Danmark i EM-kvalifikationskampen mod Armenien.

Svanerne - HB Køge Support har, gennem medlemskabet af Danske Fodbold Fanklubber, fået mulighed for at købe et begrænset antal billetter til Stemningstribunen ved Danmarks kommende EM-kvalifikationskamp mod Armenien i Parken.

 

Danmark - Armenien // søndag den 7. september, kl. 18.
 

Som medlem af HB Køge Support er billetprisen sat til 225 kr.
 

Denne mulighed skal selvfølgelig komme vore medlemmer til gode. Det er således en forudsætning for at komme i betragtning til en billet, at der er betalt kontingent for sæsonen 2014/2015 til Svanerne - HB Køge Support.
 

Såfremt der kommer ønsker om flere billetter end HB Køge Support får mulighed for at købe, forbeholder Svanerne sig retten til at bestemme, hvem der får tildelt billetter.
 

Bestilling af billetter og deadline for bestilling
Da HB Køge Support skal betale for billetterne forud for kampen, er det en forudsætning, at der er foretaget betaling af billetterne på forhånd.
Bestilling skal ske senest onsdag den 20. august..
 

Bestilling sker på følgende måde:
• Indbetaling af det samlede beløb på vores bankkonto: Reg.nr 1551, Kontonr. 1015370.
• Samtidigt sendes en mail til bussen@svanerne.net med navnene på alle tilmeldte.
 

Såfremt vi ikke får mulighed for at opfylde alle ønsker om billetter, vil de indbetalte penge selvfølgelig blive returneret.
 

Øvrige betingelser
Danske Fodbold Fanklubber gør opmærksom på, at de forventer, at deltagerne er AKTIVE. Stemningstribunen er for DFF-medlemmer, som vil være med til at skabe en fænomenal kulisse til Danmarks landskampe - synligt og ikke mindst vokalt. Man skal være indforstået med at deltage i stemningsarbejdet.
 

Da det er landsholdet, der skal bakkes op, skal man også huske at lægge sine klubsymboler/trøjer derhjemme. Det forventes selvfølgelig, at man er bekendt med de vante regler for et fodboldpublikum (altså ingen fyrværkeri, kasten med ting/øl, voldelig/racistisk adfærd, løben på banen osv.).
 

Der stilles ikke krav til alder, men der gøres opmærksom på at det er en stemningstribune, og at der ikke vises særlige hensyn til børnefamilier, eller folk som ønsker at sidde ned under kampen.

 Skrevet af Jens Madsen den 12. august 2014