EuroPartners

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                  LigaPartner

 

          Twitter // @hbkogedk

HB Køge skriver med forsvarstalent

20-årige Alexander Ludwig valgte HB Køge foran Superligaklubber.

Alexander Ludwig i aktion for Vendsyssel FF:

Foto: Vendsyssel FF:

 

HB Køge har skrevet kontrakt med forsvarstalentet Alexander Ludwig, der kommer til klubben fra Vendsyssel FF og som i indeværende transfervindue har haft bejlere fra både Superligaen og fra toppen af 1. Division.

 

Der er tale om HB Køges nye cheftræner Henrik Pedersens første signing efter tiltrædelsen.

 

- Jeg er rigtig glad og stolt over at det er lykkes at tiltrække Alexander i hård konkurrence med andre stærke klubber. Alexander er en rigtig spændende ung, venstrebenet forsvarsspiller. Han har en god mentalitet og færdigheder som passer til den måde vi vil spille fodbold på, og sidst men ikke mindst er han er sulten for at blive bedre, udtaler cheftræner Henrik Pedersen.

 

Selv glæder 20-årige Alexander Ludwig sig over skiftet til HB Køge. Et skifte som han anser som værende et step op.

 

- Jeg er glad for at skrive kontrakt med HB Køge. Det er et step op for mig, og i HB Køge ser jeg min udvikling fortsætte. Henrik Pedersens plan med klubben har været afgørende for mit valg. En plan som lyder meget spændende. Jeg glæder mig i hvert fald til at komme i gang med projektet i HB Køge.

 

Alexander Ludwig spillede i sine tidlige ungdomsår i Fremad Amager og Tårnby inden han skiftede til FC Midtjyllands fodboldakademi. I FC Midtjylland opnåede forsvarstalentet Superligadebut som 17-årig, og i de seneste to sæsoner har midterforsvareren været en profil i bagkæden hos Vendsyssel FF.

 

Den netop underskrevne kontrakt med HB Køge gælder for de kommende tre år, og han glæder sig til at komme i gang i sin nye klub. Det fortæller Annfinn Gaard, der er Alexander Ludwigs agent.

 

- Efter to gode år i Vendsyssel glæder Alexander sig til at komme til HB Køge, som er en fuldtidsprofessionel klub med et godt set-up og spændende ambitioner, og som også er en klub der også er rigtig dygtige til at viderudvikle unge talenter. Alexander vil gerne takke alle i Vendsyssel for de to gode år og ser frem imod tre gode år i HB Køge.

 

Alexander Ludwig har første træningsdag i HB Køge på mandag den 30. juni, hvor HB Køge indleder forberedelserne frem mod den nye sæson.

 

Fakta om Alexander Ludwig
Født: 30. juni 1993
Position: Forsvar

Højde og vægt: 184 cm. og 85 kg.
Tidligere klubber: Fremad Amager // Tårnby // FC Midtjylland // Vendsyssel FF

 Skrevet af Jesper Nybo den 22. juni 2014