EuroPartners

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                  LigaPartner

 

          Twitter // @hbkogedk

HB Køge siger farvel til fire spillere

Rochester, Saric, Thomsen og Pfeiffer stopper i HB Køge.

Da HB Køges førsteholdsspillere i sidste uge blev sendt på vinterferie sagde fire af spillerne farvel til holdkammeraterne. Lee Rochester Sørensen, Nikola Saric og Jakob Thomsen forlader nemlig HB Køge ved kontraktudløb ved årsskiftet, mens midtbanespilleren Mads Pfeiffer har fået ophævet sin kontrakt et halvt år før tid.

 

Lee Rochester Sørensen

For 19-årige Lee Rochester Sørensens vedkommende blev det til 69 kampe og fem mål siden debuten som 16-årig i foråret 2011.

 

- Vi har været utrolig glade for Lee, og er kede af at vore veje skilles nu. Det er altid trist at skulle sige farvel til en af vores egne drenge. Vi har dog ikke kunnet blive enige om betingelserne for en ny aftale, og derfor går vi hver til sit når kontrakten udløber, udtaler HB Køges adm. direktør Peter Frank om afskeden med Lee Rochester Sørensen.

 

Lee Rochester Sørensen brød allerede som 16-17-årig igennem på HB Køges førstehold, og han har siden været med i førsteholdstruppen. På det seneste har der dog ikke været helt så meget spilletid som tidligere, og også det har spillet ind på parternes beslutning om at gå hver til sit.

 

- Vi kan desværre ikke give garantier om spilletid til nogen af vores spillere, og Lee har på det seneste ikke spillet helt så meget som han selv havde håbet. Han har dog leveret et stykke professionelt arbejde og har knoklet på træningsbanen, og vi håber derfor at han finder en anden klub, hvor han kan få opfyldt sit ønske om mere spilletid på førsteholdet. Vi ønsker ham al mulig held og lykke fremover, udtaler Peter Frank.

 

Foto: Martin Håkan, Coverganda

 

Nikola Saric

Også en anden offensivspiller - Nikola Saric - forlader HB Køge når kontrakten udløber ved årsskiftet. Saric kom til HB Køge i marts 2012 efter et ophold i kroatiske Hajduk Split.

 

- Nikola Saric var et kæmpetalent da han som helt ung i 2007 blev solgt til Liverpool, men siden har skader ødelagt meget for ham. Da vi hentede ham hjem for næsten to år siden var det med håbet om at han kunne komme tilbage på sit gamle niveau, men skaderne har desværre forfulgt Nikola, siger Peter Frank om afskeden med Saric.

 

Nikola Saric blev i efteråret 2012 ramt af en drilsk knæskade, der holdt ham ude længe, og da han den 10. november fik en håndfuld minutter på banen i udekampen mod Vendsyssel FF var det første gang i et år, at Nikola Saric var i aktion på HB Køges førstehold.

 

- Vi håber at Nikola fremadrettet kan holde skaderne på afstand, så han igen kan komme ud og vise sine kvaliteter på fodboldbanen.

 

Snart 23-årige Nikola Saric nåede at spille 16 kampe for HB Køge.

 

Foto: Martin Håkan, Coverganda
 

Jakob Thomsen

HB Køges reservekeeper Jakob Thomsen stopper også i klubben. Det efter et halvt år som back-up for førstekeeper Frederik Due.

 

- Jakob trådte til på et tidspunkt, hvor vi kiggede efter en rutineret keeper, der kunne tage kampen op med Frederik Due, og her har Jakob til fulde levet op til vores forventninger. Desværre er det ikke lykkedes at blive enige om vilkårene for et fortsat samarbejde. Vi kunne ikke få træningstiderne til at hænge sammen med Jakobs civile job. Det er naturligvis ærgerligt, for vi havde meget gerne set Jakob fortsætte i klubben, lyder det fra Peter Frank, der sender en stor tak for indsatsen det seneste halve år.

 

Jakob Thomsen nåede at spille to kampe for HB Køge. Begge i DBU Pokalen og begge kampe blev vundet.

 

Foto: Martin Håkan, Coverganda

 

Mads Pfeiffer

Mads Pfeiffer blev i sommerpausen rykket op fra HB Køges U/19-hold, men spilletiden har været begrænset, og derfor har partnerne valgt at ophæve kontrakten et halvt år før udløb.

 

- Mads har ikke fået meget spilletid i denne halvsæson, og når man er så ung som han, så handler det om at få så meget førsteholdsspilletid som muligt. Det har vi desværre ikke kunnet give ham, men vi sender ham videre med de bedste anbefalinger, og vi håber at han finder en klub, hvor han kan få mere spilletid og dermed fortsætte sin udvikling som fodboldspiller.

 

Mads Pfeiffer har spillet tre kampe på HB Køges bedste hold.

 

Foto: Martin Håkan, Coverganda

 Skrevet af Jesper Nybo den 5. december 2013