EuroPartners

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                  LigaPartner

 

          Twitter // @hbkogedk

Talent skriver med HB Køge

Talentfuld venstreback klar for U/17 fra årsskiftet.

 

HB Køge har skrevet kontrakt med den talentfulde forsvarsspiller Malte Amundsen, der fra årsskiftet bliver en del af HB Køges hold i U/17 Ligaen.

 

- Malte er en sjælden race. Han er det jeg vil kalde en komplet venstre back. Han er venstrebenet med god teknik og kan både forsvare og deltage i opspil og afslutningsspil. En spillertype som hele fodboldmarkedet skriger efter, fortæller HB Køges talentchef Carit Falch til HBKoge.dk i forbindelse med kontraktens underskrivelse, og fortsætter:

- Ydermere er Malte en rigtig god fyr, som uden tvivl vil gå direkte ind i holdets fællesskab og være med til at skabe den gode stemning omkring holdet, som vi også lægger stor vægt på i HB Køge.
 

Malte Amundsen kommer til HB Køge fra Næstved, og han har på det seneste været inde omkring det danske U/16-landshold.


- Vi har fulgt Malte rigtig længe og er bare blevet mere og mere overbeviste om, at han besidder alle de kompetencer, som vi i HB Køge lægger vægt på - både på og udenfor banen. Malte passer perfekt ind i vores filosofi og spillestil. Vi har specielt bemærket, at Maltes udvikling i Næstved det seneste år, har været meget positiv, så vi var ikke i tvivl om, at han er en ønskespiller for os, siger Carit Falch.

- Vi tror meget på at Malte kan gå hele vejen i vores system, og at han generelt kan gå hele vejen indenfor fodbold. Og vi tror på, at vi kan hjælpe ham med det.
Vi er derfor ekstremt glade for at kunne byde Malte velkommen i HB Køge.

 

Malte Amundsen er fra årgang 1998 og kommer altså til HB Køge ved årsskiftet.

 

 

 

 Skrevet af HBKoge.dk den 13. november 2013