EuroPartners

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                  LigaPartner

 

          Twitter // @hbkogedk

Marcel Rømer solgt til Viborg

Midtbanespilleren solgt på transfervinduets sidste dag.

Midtbanespilleren Marcel Rømer har spillet sin sidste kamp for HB Køge i denne omgang. På transfervinduets sidste åbningsdag er Rømer blevet solgt til Superligaklubben Viborg FF.

 

- Vi er enormt kede af at miste Marcel, specielt i transfervinduets sidste minut, men det er nu engang vilkårene i vores verden, udtaler HB Køges direktør Søren Colding.

 

- Marcel har haft en fantastisk udvikling i HB Køge og har i en ung alder opnået rigtig mange kampe i HB Køge-trøjen. Han har med sin professionelle indstilling til tingene været et forbillede for de mange andre unge talenter her i klubben, og han har vist dem, at vejen til førsteholdsfodbold er kortere her end i andre klubber. Vi takker Marcel for hans store indsats i HB Køge og ønsker ham alt mulig held og lykke i Viborg, siger Colding og fortsætter:

 

- Der skal samtidig lyde stor ros til vores dygtige trænerteam, der endnu en gang har formået at udvikle en spiller, som vi har kunnet sælge videre til en klub i Superligaen, slutter Søren Colding.

 

22-årige Marcel Rømer debuterede for HB Køge som 18-årig i Superligaen, og hurtigt fik midtbanespilleren sit gennembrud. Rømer opnåede 109 kampe på HB Køges centrale midtbane.

 

 Skrevet af HBKoge.dk den 3. september 2013