EuroPartners

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                  LigaPartner

 

          Twitter // @hbkogedk

Nyt fra NETVÆRKET: Blærerøv i Køge

Vaskeægte mandehørn hos Volkswagen, Škoda og Audi Service.

 

Helstegt pattegris, Audi R8 og Blærerøven Mads Christensen var tre vigtige ingredienser, da Volkswagen, ŠKODA og Audi Service Køge slog dørene op for vaskeægte mandehørm tirsdag den 4. juni.

 

Lærlinge iført skjorte og butterfly bød de 250 gæster velkommen til en aften med mad, vin og ikke mindst godt selskab. Mads Christensen sørgede for, at alle var i gode hænder, og gjorde det svært for gæsterne at kede sig.

 

 

Danske mænd er tapre

Aftenen var for hankøn og de få kvinder, der havde sneget sig med til arrangementet, fik da også en opsang, da Blærerøven manede alle myter om ynkelige mænd til jorden. Ifølge Mads Christensen er de danske mænd altså IKKE ynkelige, når de har influenza – men tværtimod meget tapre, fordi de aldrig går til læge, men altid på arbejde.

 

Heller ej er de danske mænd i stand til at fælde en tåre til deres egen fars begravelse. Til gengæld kan et flækket sidespejl få dem til at hulke som en to-årig - noget kvinder tilsyneladende har meget svært ved at forstå.

 

Det skyldes selvfølgelig mandens helt særlige forhold til hans bil, og netop biler har - ifølge Mads Christensen - alle dage været med til at binde mænd sammen. Det var da også tilfældet tirsdag aften i Køge, hvor lyden af en motor var noget, der vakte kærlighed i samtlige deltageres hjerter.

 

Donation til Børnecancerfonden

Netværk stod øverst på agendaen, og aftenen var resultatet af et tæt samarbejde mellem Volkswagen, ŠKODA og Audi Service Køge, NETVÆRKET fra HB Køge og lokale samarbejdspartnere.

 

Deltagerprisen var 100 DKK, som gik ubeskåret til Børnecancerfonden, der var repræsenteret ved arrangementet og fik overrakt en check på 25.000 DKK. Børnecancerfonden hjælper kræftramte børn i Danmark gennem oplysning, bidrag til forskning og forbedring af vilkårene for børnene og deres familier.

 

Aftenen var planlagt til at slutte kl. 21.00, hvor der stadig var fuldt hus til at lukke arrangementet af med klapsalver. Der er planer om at gentage den store succes med Ladies Night til efteråret.

 

 

Følgende virksomheder støttede arrangementet som leverandører

Glostrup Fest og Serviceudlejning

Kok med kul på

Thai & Sushi House

Kaffemøllen

Python

Berner

Vinspecialisten

Audi Service

Volkswagen

Vallø Golf

Bogart

Škoda

Cramo

Michelin

Hammershus Bageri

Sandwich Vagten

 

 Skrevet af HBKoge.dk den 14. juni 2013