EuroPartners

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                  LigaPartner

 

          Twitter // @hbkogedk

NTG Nordic A/S er ny NationalPartner

Ny NationalPartner i NETVÆRKET.

NTG Nordic A/S er nyt medlem af NETVÆRKET, hvor transportvirksomheden træder ind i erhvervsnetværket som ny NationalPartner.

 

Som en del af Nordic Transport Group står NTG Nordic A/S stærkt i markedet. NTG Nordic A/S er et succesfuldt transportfirma, der tilbyder dig skræddersyet landevejstransport til og fra hele Norden og Baltikum. Virksomhedens mange års erfaring gør dem til en af landets førende transportører, der hurtigt og enkelt får dit gods frem til tiden.

 

NTG Group består i Danmark af tre selskaber; NTG Continent (transport til/fra alt syd for grænsen), NTG FRIGO (køl/fys til/fra hele EU) og NTG Nordic (transport til/fra hele Norden & Baltikum).

 

NTG startede op i 2011 med medarbejdere fra transportbranchen og i dag arbejder der 165 medarbejdere fordelt i Danmark, Sverige, Tyskland & Baltikum.

 

// Læs mere om NTG Nordic på www.ntgnordic.dk // 

 

Hovedkontoret ligger på Værftsvej i Køge, hvor ca. 50 af medarbejdere befinder sig. Herfra styrer NTG hver dag virksomhedens cirka 400 biler på landevejene i Norden og Europa. NTG Group er dansk privatejet, hvor alle medejerne bidrager med mange års erfaring inden for transportbranchen.

 

NTG Nordic A/S har i dag kunder fra mange forskellige brancher og virksomheden laster alt lige fra en palle op til hele biler. Kernekompetencerne er direkte levering og tidslevering. Derudover vægter NTG Nordic A/S den personlige service, og at det skal være nemt at være kunde i deres hus.

 

- Med samarbejdet med HB Køge og NETVÆRKET forventer vi at få et bedre kendskab til lokalområdet. Vi er på bare to år vokset til en fornuftig størrelse virksomhed i Køge, og vi ønsker at få et bedre kendskab til de virksomheder, som er i NETVÆRKET og i lokalområdet med henblik på et forhåbentligt langt og godt samarbejde, fortæller Malene Mølgaard, der er Sales Manager i NTG Nordic A/S.

 

HB Køges adm. direktør Søren Colding er enormt glad for at en stor lokal virksomhed med succes, ønsker at være en del og af HB Køge og NETVÆRKET og håber på et fantastisk samarbejde.

 

Michael Larsen og Jørgen Hansen fra Nordic Transport Group og Søren Colding fra HB Køge.

 Skrevet af Jesper Nybo den 16. maj 2013