EuroPartners

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                  LigaPartner

 

          Twitter // @hbkogedk

Skal din virksomhed deltage i firmafodboldturneringen?

Du og din virksomhed kan nå det endnu.

 

Mandag aften blev der taget hul på første spillerunde i årets firmafodboldturnering hos Firmaidræt Køge. HB Køge er med i turneringen og kom godt fra start med en sejr på 6-2 over Egon Olsen & Søn.

 

Mandagens første tre kampe i første spillerunde bød på masser af godt spil og flere jævnbyrdige kampe. Udover HB Køge var der sejre til Enemærke & Petersen, der slog Magic Wonders, mens Polermestrene/T.T. Anlægsgartneri slog Knudsen Køling/DanaLim.

 

Næste spillerunde er på mandag den 29. april.

 

- Da der er flere virksomheder, som har henvendt sig om deltagelse efter turneringsstarten har vi besluttet, at hvis der er virksomheder, som gerne vil være med, så prøver vi at etablere en pulje med de virksomheder, der godt kunne tænke sig at deltage, siger Bruno Madsen fra Firmaidræt Køge, og fortæller samtidig, at man er velkommen til at slå to virksomheder sammen på fodboldbanen for at kunne danne et hold.

 

Det koster 2000 kr. pr. hold at deltage. Tilmelding skal ske til fodbold@fi-koge.dk eller ved at ringe til Bruno Madsen på 6013 2948. Sidste frist er torsdag den 16. maj 2013.

 Skrevet af Jesper Nybo den 23. april 2013