EuroPartners

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                  LigaPartner

 

          Twitter // @hbkogedk

HB Køge og NETVÆRKET mærker stor opbakning

Medlemstallet er steget eksplosivt i forårets første fem måneder.

 

HB Køge og NETVÆRKET mærker fortsat en stor og stadig stigende interesse og opbakning. Faktisk er opbakningen så stor, at antallet af medlemmer af NETVÆRKET er vokset eksplosivt i årets første fire måneder.

 

- Jeg har sagt det før, men jeg siger det meget gerne igen. Der er en enorm interesse for HB Køge og NETVÆRKET rundt om i regionens erhvervsliv. Bare i årets første fire måneder har vi budt velkommen til over 60 nye partnere i NETVÆRKET, og det er meget imponerende tal, der vidner om, at vi har gang i et meget spændende projekt og at NETVÆRKET er meget populært overalt, fortæller HB Køges administrerende direktør Søren Colding.

 

En af årsagerne til NETVÆRKETs store succes er de mange forskelligartede arrangementer, der er året rundt. Månedlige fyraftensmøder og virksomhedsbesøg er nogle af arrangementerne, hvor NETVÆRKET mødes.

 

- Netværksmøderne er med til at hjælpe vores medlemmer med at skabe nye relationer og derved forretning. Ved de fleste af vores møder skal deltagerne gennem forskellige networkingseancer, hvor der er mulighed for intensivt at få fortalt hvad det helt præcist er at ens egen virksomhed kan tilbyde NETVÆRKET, og samtidig hører man hvad de andre medlemsvirksomheder kan tilbyde. På den måde får man som medlem optimale betingelser for at etablere nye kontakter og lave forretninger, siger Søren Colding.

 

Vil du vide mere om NETVÆRKET?

Ønsker du og din virksomhed at vide mere om NETVÆRKET og de fordele man får som medlem, så er du altid velkommen til - helt uforpligtende - at kontakte HB Køge for en snak om dine muligheder.

 

Kontakt

Søren Colding - SC@HBKoge.dk

Jesper Lenskjold - JL@HBKoge.dk

Ken Berkowitz - KB@HBKoge.dk

 Skrevet af Jesper Nybo den 7. maj 2013