EuroPartners

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                  LigaPartner

 

          Twitter // @hbkogedk

Partnernyt - uge 16

Ny partnere i NETVÆRKET.

 

NETVÆRKETs vokseværk fortsætter og fortsætter, og HB Køges erhvervsnetværk er stærkere end nogensinde med over 200 medlemmer. I løbet af de seneste uger er en række nye virksomheder kommet til og har sparket døren ind til NETVÆRKET.

 

JKS - HoldPartner

 

"Først finder vi de bedste. Så finder vi den rigtige!"

 

JKS er Danmarks største vikar- og rekrutteringsbureau med mere end 15 års erfaring. Virksomheden leverer fleksible personaleløsninger, og kender vigtigheden af det helt rigtige match mellem medarbejder og virksomhed.

 

// www.jks.dk //

 

Hertels A/S - HoldPartner

Hertels A/S er et moderne firma som har base i både Næstved og Slagelse. Virksomheden har 80 års erfaring inden for kontorartikler, emballage, kontormøbler og kopimaskiner. Hertels A/S har tre kørende konsulenter som kan rådgive dig på alle måder. Virksomheden arbejder ud fra convenience-konceptet som indebærer en totalløsning på kundernes kontoromkostninger, hvilket kort fortalt vil sige, at man ved at samle alle indkøb et sted kan spare både tid, administration og penge.

 

- Jeg ønsker først og fremmest at støtte HB Køge som fodboldklub, og forhåbentlig kan mit forholdsvis beskedne bidrag være med til at hjælpe klubben med at rykke op i Superligaen. Udover det klubmæssige glæder jeg mig også meget til samarbejdet på det mere forretningsmæssige område sammen med NETVÆRKET, hvor jeg håber at kunne gøre Hertels A/S mere synlig i Køge, fortæller Thomas Snor, der privat kommer fra Køge.

 

// www.hertels.dk //

 

Assistance Personaleservice - HoldPartner

Assistance hører til blandt danmarks 10 største search-, rekrutterings- og vikarvirksomheder, er danskejet og grundlagt i år 2000. Vi er 60 medarbejdere fordelt over hele Danmark og har en omsætning på mere end 100 millioner.

 

Hovedkontoret ligger på Frederiksberg, men Assitance Personaleservice har kontorer i Hillerød, Ringsted, på Fyn samt flere steder i Jylland.

 

// http://www.assistancepersonaleservice.dk //

 

Flatearth Adventures v/ Minsti Consulting ApS -  HoldPartner

 

Flere af NETVÆRKETs nye medlemmer blev præsenteret ved "3. tirsdag..." tidligere på ugen.

 

HF Butikken - HoldPartner

// http://hfbutikken.dk //

 

Jens E Malerfirma - HoldPartner

Jens E Malerfirma er et bygningsmalerfirma, som udfører alle former for malerarbejde. Virksomheden har i mange år været - og er stadig - kendt for et godt udført håndværksmæssigt arbejde. Jens E Malerfirma henvender sig især til institutioner, kontorer, store boliger, fabrikker samt forretninger.

 

- Vi påtager os gerne mindre hovedentrepriser, hvor vi bruger vores faste samarbejdspartnerne inden for diverse håndværksgrupper. Den samme totalløsning bruger vi ved forsikringsskader med en forenklet kommunikationslinie igennem malerfirmaet.

 

// http://www.jens-e-maler.dk //

 

Kitchen In - HoldPartner

Kitchen In er en nyåbnet smørrebrøds- og sandwichbutik i Nørregade 46 i Køge, der vil lidt mere end bare at lange almindelige håndmadder over disken. Hos Kitchen In er du sikret gode råvarer, en sjæl bag; en person der kan stå inde for hvert eneste lille måltid, der kommer over disken. Et sted hvor man med rette kan noget ekstra af både mad og betjening.

 

// www.kitchenin.dk //

 

Salgschef.dk - HoldPartner

Salgschef.dk er stiftet i 2010 og drives af Jacob Handberg. Ideen bag salgschef.dk er at levere salgsrelaterede ydelser, der hjælper små og mellemstore virksomheder med at være aktive aktører i stærke konkurrenceprægede markeder. Salgschef.dk tilbyder alle aspekter inden for vores 3 forretningsområder: Salgstræning, salgsledelse & peptalks.

 

- Vi behandler ikke vores kunder ens. Du får en individuel løsning - fordi det hele skal skabe værdi for din virksomhed. Mine forventninger til samarbejdet med HB Køge og NETVÆRKET er en oprykning til Superligaen og god forretning i NETVÆRKET. Derudover så glæder jeg mig til at bruge kampene som omdrejningspunkt for kundeaktiviteter, fortæller Jakob Handberg.

 

 

// www.salgschef.dk // 
 

Thai & sushi House - HoldPartner

På Vordingborgvej i Herfølge - lige over for SEAS-NVE Park - ligger et nyåbnet spisested, Thai & Sushi House.

 

Restauranten åbnede den 22. marts i år, og har fra starten været populær. Således har der allerede været over 1.000 gæster forbi restauranten, der ejes af Henrik Lind Jensen. I køkkenet står to thailandske kokke og en sushikok, som sørger for, at der kræses for gæsterne i restauranten.

 

// Thai & Sushi House på Facebook //

 Skrevet af Jesper Nybo den 21. april 2013