EuroPartners

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                  LigaPartner

 

          Twitter // @hbkogedk

HB Køge skriver med canadisk forsvarer

Canadiske Nigel Marples er ny mand i HB Køge.

 

HB Køge har skrevet kontrakt med den engelsk/canadiske forsvarsspiller Nigel Marples, der er hentet til klubben på baggrund af samarbejdet med den amerikanske klub Chicago Bridges.

 

Marples er en stor og stærk midterforsvarer, der med store lederegenskaber er vant til at tage masser af ansvar. Nigel er ikke bange for at deltage i opspillet, hvilket har været en vigtig faktor hos HB Køge, da man valgte at skrive kontrakt med canadieren, der også har et engelsk pas pga. engelsk fader.


Sportsdirektør Per Rud er spændt på Nigel Marples:

 

- Vi får en midterforsvarer, der er fit, men det er klart at han skal vænne sig til dansk kultur og spillestil. Vi har valgt en begrænset kontrakt i første omgang, da vi ønsker at være helt sikre på, at Nigel magter det spring. Vi tror dog på ham, da han udstråler dejlig ro og en godt blik for spillet samtidigt med at han er meget kontant i spillestilen.


Nigel Marples glæder sig også rigtig meget til det europæiske eventyr:
 

- Det har været en fantastisk tid for mig her i Danmark. Vi boede her med Chicago Bridges, og nu her i HB Køge. Teknikken er i højsædet, og det er en fornøjelse at være en del af det miljø. Jeg har skrevet en kort aftale i første omgang, og så er det op til mig at bevise at jeg kan være med til at hjælpe HB Køge tilbage til Superligaen. Jeg kommer selv med masser af gejst og energi, og tror helt sikkert på, at jeg med min baggrund fra gode klubber i USA kan bidrage positivt her i Danmark. Jeg har altid drømt om at komme til Europa og spille, men det mål er ikke opfyldt før jeg også på banen har bevist mit værd, udtaler Nigel til HBKoge.dk.


Nigel Marples er den anden spiller som HB Køge har fået til klubben på baggrund af samarbejdet med den amerikanske klub Chicago Bridges. Nigel har kun lovende ord til overs for Chicago.

 

- Brett Hall er træneren og han lærer spillerne hvad der skal til for at begå sig på professionelt niveau, og udover at han lærer spillere en masse om det fodboldmæssige, så er han meget stærk til også at udvikle det enkelte menneske. Det er i det hele taget et fantastisk projekt som Chicago Bridges står for, udtaler Nigel Marples, der også sender roser i retning af Jeffrey Roy, der assisterer Brett i Chicago Bridges.

 

Nigel Marples vil i HB Køge optræde med nummer 21 på ryggen.

 

Fakta om Nigel Marples
Født: 03.11.1985
Højde: 190 cm
Vægt: 80 kg
Placering: Midterforsvar
Nationalitet: Engelsk og canadisk
Spillernummer: 21
Profilsponsor: SEAS-NVE
Tidligere klubber: Chicago Bridges // Charleston Battery // Harrisburg City Islanders // Vancouver Whitecaps

 Skrevet af Jesper Nybo den 9. august 2012