EuroPartners

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                  LigaPartner

 

          Twitter // @hbkogedk

HB Køge skriver med Thobias Ndungu

Forsvarsspilleren er ny mand i HBK-trøjen.

 

Forsvarsspilleren Thobias Ndungu er ny mand i HB Køge-truppen. Den 19-årige venstreback skifter fra F.C. København til HB Køge på en 1-årig kontrakt.

 

Thobias Ndungu har de seneste uger trænet med i HB Køge, og har i træningskampene frem mod søndagens sæsonpremiere overbevist den sportslige ledelse om, at han er værd at satse på. Derfor er der også glæde over, at parterne er blevet enige om betingelserne for et samarbejde.

 

- Thobias har trænet godt de seneste uger, og har overbevist om, at han nok skal komme til at spille en god rolle for os i den kommende sæson. Han har fået en god fodboldopdragelse i F.C. København, har god speed, og er også stærk i det offensive spil, og vi glæder os til at se ham i aktion, udtaler HB Køges sportsdirektør Per Rud i forbindelse med kontraktens underskrivelse.

 

Thobias Ndungu er en arbejdsom og kontant forsvarsspiller med en stærk vindermentalitet. Hans styrker er i duelspillet, de sikre pasninger og hans evne til at løbe hele kampen.

 

I sidste sæson var Thobias Ndungu udlejet fra F.C. København til norske Bodø/Glimt, og inden da fik han som 18-årig sin debut for F.C. København i en pokalkamp. Han har spillet ni ungdomslandskampe på henholdsvis U/18- og U/19-landsholdet.

 

Forsvarsspilleren kommer i HB Køge til at optræde i trøje nummer 5. Det er dog stadig tvivlsomt, om Ndungu kan spille en rolle i søndagens sæsonpremiere mod Vejle-Kolding da hans spilletilladelse endnu ikke er landet i HB Køge.

 

Fakta om Thobias Ndungu

Født: 14. august 1992

Højde: 180 cm.

Vægt: 77 kg.

Tidligere klubber: F.C. København // Bodø/Glimt

Udvalgte hold: 9 ungdomslandskampe

 

Thobias Ndungu sætter en veltimet tackling ind i træningskampen mod Premier League-klubben Fulham tidligere på måneden.

 Skrevet af Jesper Nybo den 28. juli 2012