EuroPartners

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                  LigaPartner

 

          Twitter // @hbkogedk

HB Køge har stadig fokus på transfermarkedet

"Truppen skal suppleres med 2-3 nye spillere".

 

HB Køge har i sommerpausen sagt farvel til profiler som Thomas Sørensen, Lasse Kronborg og senest Adeola Runsewe, der blev solgt til Silkeborg. Også Mads Laudrup, Kristian Geertsen, Patrick Hansen - senest til jul - og Tobias Thomsen stopper i klubben, mens Simon Richter, Ronnie Bendtsen og Stefan Hansens fremtid endnu ikke er på plads. Deres kontrakter udløber, og er endnu ikke blevet forlænget.

 

Ind er hentet midtbanespilleren Vito Hammershøy-Mistrati og angriberen Lars Brøgger, mens Nicolai Riise Madsen, Simon Bahne Backmann og Simon Sinkjær er rykket op fra U/19-holdet.

 

I HB Køge er man dog ikke færdige med at agere i dette transfervindue. Det er nemlig stadig planen, at førsteholdstruppen skal tilføres mere nyt blod.

 

- Ja, der skal flere spillere til. Vi vil meget gerne have tilført endnu en ny angriber – en topscorertype. Og så skal vi også have tilført forsvarsspillere, udtaler sportsdirektør Per Rud til HBKoge.dk.

 

Han fører og har allerede ført samtaler med flere mulige emner, men hvornår noget falder endeligt på plads kan han ikke sige noget om.

 

- Vi fører løbende samtaler med forskellige interessante spillere, men hvornår vi kan præsentere endnu en ny forstærkning til truppen kan jeg ikke sige, men vi satser da på at have truppen helt på plads om et par uger når spillerne starter træningen igen efter ferien.

 Skrevet af Jesper Nybo den 13. juni 2012