EuroPartners

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                  LigaPartner

 

          Twitter // @hbkogedk

Hurtig U/19-forsvarer skriver med HB Køge

En rigtig HB Køge-dreng er kommet på lang kontrakt.

 

HB Køge har tegnet kontrakt med den lynhurtige U/19-forsvarer Oliver Lundquist, og hos sportsdirektør Per Rud er der ikke tvivl om at den unge offensivt indstillede back kan gå hele vejen.

 

- Oliver Lundquist bliver Superligaspiller i HB Køge, udtaler sportsdirektør Per Rud kort efter kontraktskrivelsen og fortsætter.

 

- Den vilje som Oliver besidder til hele tiden at ville blive bedre, er en af de allervigtigste parametre for at gå fra talent til etableret spiller, fortæller Rud.


Oliver Lundquist kom til Herfølge Boldklub som 13-årig fra Solrød, og spillede siden to år på HB Køges hold i U/17 Ligaen, inden han rykkede op som U19-spiller. Her trænes han til daglig af trænerteamet Lars Feist og Michael Shelley Nielsen, der har rosende ord til overs for forsvarsspilleren.

 

- Han er en moderne back. Lynhurtig, generelt fysisk stærk og med en jernvilje, fortæller Shelley.


Selv peger Oliver Lundquist på, at han stadig mangler at udvikle sig teknisk, men at indstillingen er helt i top, siger følgende udtalelse fra Oliver Lundquist en hel del om:

 

- Jeg går i 1.G. på Solrød Gymnasium, men kan kombinere det med fodbold – det kræver dog masser af disciplin og lektierne skal være i orden. For at kunne realisere mine mål om at nå højeste fodboldniveau er man dog nødt til at fravælge mange ting – men det gør jeg gerne, udtaler Oliver Lundquist til HBKoge.dk.


- Jeg er gammel angriber, men som U/17-spiller under Ole Mørk blev jeg omskolet til højre back, og det passer mig fint. Her kan jeg bruge min hurtighed, og jeg elsker at komme med frem i kampene. Mit mål er klart at blive førsteholdsspiller inden for relativt kort tid, men omvendt er jeg da også tålmodig, for jeg ved godt at jeg skal arbejde med nogle ting. Jeg er stolt over at blive kontraktspiller i min klub, og jeg ser det som et kæmpe cadeau fra klubbens side, slutter Oliver Lundquist.


Fakta om Oliver Aspaas Lundquist
Født: 25.09.94
Højde: 184 cm
Vægt: 77 kg
Position: Højre forsvarer

 Skrevet af HBKoge.dk den 23. marts 2012