EuroPartners

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                  LigaPartner

 

          Twitter // @hbkogedk

HB Køge henter Carit Falch som ny U/17-træner

Trænerbesætningen til U/17 Ligaholdet er på plads.

 

Det er et par erfarne herrer, der skal efterfølge Morten Uddberg og Nazam Fazal som nye U/17 Ligatrænere i HB Køge.

 

Fra FC Nordsjælland er Carit Falch hentet ind, og det glæder sportsdirektør Per Rud sig over:

 

- Carit er eksponent for en kompetent ledelse og ekstremt hårdt arbejde, og det er netop, hvad vi har eftersøgt. Vi er ovenud tilfredse med, at det så hurtigt er lykkedes at besætte stillingerne med Carit Falch og Daniel Weisdorf som nyt trænerteam. Vi har konstrueret en ny stilling til Carit, hvor han udover jobbet som U/17 Ligatræner skal bestride jobbet som uddannelseschef i HB Køge. Det har vi store forventninger til, for samarbejdet med de lokale uddannelsesinstitutioner skal opprioriteres. Det daglige job som udvikler af vore spillere er simpelthen bare lagt i de bedste hænder, og det glæder vi os over. Carit vil få stor indflydelse på udvikling af spillere i HB Køge i fremtiden, udtaler Rud til HBKoge.dk.

 

Også Carit Falch glæder sig til de nye udfordringer:

 

- Mine samtaler med klubben, og med U/19-træner Michael Shelley Nielsen, som jeg kender fra tidligere, har givet mig den helt rigtige fornemmelse af klubben og folkene i HB Køge. Jeg tror på, at det her er et super match. Jeg glæder mig meget til at samarbejde med de mange dygtige mennesker, som jeg allerede har stiftet bekendtskab med i HB Køge, fortæller han.

 


Det er ikke nogen nem opgave at være U/17 ligatræner i HB Køge, da man samarbejder med to moderklubber med fire relevante samarbejdshold i form af de respektive U/15 og U/17 hold, men også det ser Carit Falch positivt på:

 

- Der er mange dygtige trænere i klubberne, hvoraf jeg kender en del af dem i forvejen og sætter pris på. HB Køge er en klub med et ekstremt stort potentiale. Lige nu er der rigtig mange dygtige spillere i HB Køge samt Herfølge og Køge regi. Flere spillere kommer også fra de omkringliggende klubbers dygtige børne-ungdoms arbejde. I fællesskab kan det Sydsjællandske område være med til at dominere dansk fodbold på alle niveauer, udtaler Carit Falch til HBKoge.dk.

 

- Både i jobbet som U17 cheftræner og uddannelseschef glæder jeg mig til at komme i kontakt med mange gode og ambitiøse mennesker, og en af mine vigtigste opgaver bliver, med min erfaring og mit engagement, i samarbejde med kollegaerne, at skabe en sammenhængende hverdag for de unge spillere, hvor de kan udvikle sig og føle fremgang og motivation. I sidste ende skal det resultere i at klubbens førstehold løbende giver debut til spillere, som har været igennem vores system, og som på alle områder er klar til at være elitefodboldspillere, fortæller han, og fortsætter:

 

- Det helt afgørende for mig har da også været, at HB Køge er en klub som satser på talentudvikling og lægger stor vægt på at få hele mennesket med i processen. HB Køge har den vigtige balance mellem at være seriøs og ambitiøs og samtidig have en god stemning og et tæt samarbejde på alle niveauer. Ligeledes er det en kæmpe styrke, at talenterne har kort vej til førsteholdet, fordi man har tillid til deres uddannelse og evner. Jeg kan simpelthen bare ikke vente på at komme i gang, slutter Carit Falch, der har fået en gammel bekendt som assistenttræner.

 

 

Valget er faldet på Daniel Weisdorf, der i flere omgange har fungeret i trænerteams med Carit Falch, og som har såvel B1 og B2 eksamen. Daniel Weisdorf er bosat i Solrød, og har virket som træner i klubber som Greve (1. Drenge og damejunior), Hvidovre (1. Drenge og U/17 liga), FC Nordsjælland (U/17 liga) og B.73 Slagelse (U/18 damer).

 

Fakta om Carit Falch:

Opvokset i Greve-Karlslunde-området, og bor pt. i Birkerød. Er uddannet kontorassistent, og har efterfølgende arbejdet som konsulent i Greve Kommunes Center for Sport og Fritid. Har arbejdet mange år på skole –og institutionsområdet - senest seks år på Vanløse Privatskole; bl.a. som idrætslærer, sideløbende med jobbet som fodboldtræner.

 

Har fungeret som Drengetræner i Karlslunde IF, Greve IF og Hvidovre IF. Heraf fem år som cheftræner på U-Liga hold i Hvidovre IF og talenttræning fra U14 til U21. Har i tre år været cheftræner på U-Liga hold i FC Nordsjælland – ansvarlig for U16 projektet - og ½ år som Scout og Analyse på Superligaholdet samt konsulent i børnefodbolden fra U15-U12.

 

Carit Flach har i øvrigt trænet de to førsteholdsspillere Stefan Hansen og Kristian Geertsen i Hvidovre som U17 Ligaspillere.

 

- Stefan hentede jeg i Rosenhøj som U15 spiller, og han var min anfører, fortæller Carit Falch.

 Skrevet af Jesper Nybo den 15. december 2011