EuroPartners

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                  LigaPartner

 

          Twitter // @hbkogedk

Nyt fra HB Køge Support: Bustur til Parken

Støt HB Køge i udekampen mod F.C. København i Parken.

HB Køge spiller sin sidste udekamp i Superligaens efterårssæson søndag den 27. november kl. 16.00 mod F.C. København i Parken.

 

Svanerne – HB Køge Support arrangerer selvfølgelig bustur til kampen, og vi håber på stor opbakning til turen.

 

Der er afgang fra SEAS-NVE Park kl. 13.45 med mulighed for opsamling bag Politigården (ved Vordingborgvej) og ved første busstoppested på Stensbjergvej. Vi forventer at være tilbage i Køge og Herfølge omkring kl. 19.30.

 

Prisen for busturen er 100 kr. pr. deltager, og udover selve busturen inkluderer prisen også en sandwich til medlemmer af Svanerne - HB Køge Support, undervejs på turen.

 

Det er vores ønske, at alle skal have en god oplevelse på vores busture. Derfor vil der på turen være forskellige konkurrencer og aktiviteter. Sammen vil vi blandt andet kåre kampens spiller. En afstemning der får indvirkning på, hvilken spiller der får titlen som Månedens spiller i HB Køge.

 

Tilmelding

Seneste frist for tilmelding er onsdag den 23. november. Tilmelding kan ske på mail til busudvalget@live.dk eller på bustelefonen på 61 91 03 44. Ved tilmelding skal navnene på alle tilmeldte oplyses.

 Skrevet af HBKoge.dk den 21. november 2011