EuroPartners

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                  LigaPartner

 

          Twitter // @hbkogedk

Lars Bjerring er ny målmandstræner i HB Køge

Den tidligere Superligakeeper bliver træner på fuld tid.

 

HB Køge har ansat klubbens tidligere målmand Lars Bjerring som ny målmandstræner på fuld tid. Bjerring, der sidste efterår blev erklæret fodboldinvalid, glæder sig over at have fået styr over fremtiden for de kommende år.

 

- Efter en lidt turbulent tid omkring og efter min fodboldinvaliditet er det en stor lettelse for mig, endelig at have fået en afklaring på min fremtid for de næste to år. Jeg tager det ydermere som et kæmpe skulderklap fra klubbens side at de har ønsket at tilknytte mig på fuld tid på trods af min manglende erfaring som målmandstræner, siger Lars Bjerring til HBKoge.dk, der glæder sig meget til for alvor at starte arbejdet med klubbens elitemålmænd, når cheftræner Auri Skarbalius efter en sommerferie på fjorten dage igen samler sine spillere til første træningspas i den nye sæson.

 

- Jeg glæder mig rigtig meget til at komme i gang med mit nye job som målmandstræner i HB Køge. Noget som efter mit karrierestop må betragtes som drømmejobbet. Jeg ser det som en kæmpe udfordring at skulle arbejde med målmændene i HB Køge, og ser frem til at få lov til at sætte mit personlige præg på struktureringen af træningen af klubbens elitemålmænd.

 

- Vi har valgt at lave nogle omstruktureringer i den sportslige sektor, og ansættelsen af en målmandstræner på fuld tid er en del heraf. Lars Bjerring er en fantastisk personlighed og som har masser af erfaring at dele ud af til klubbens elitemålmænd, fortæller sportsdirektør Per Rud, der glæder sig meget over ansættelsen af Bjerring, der som spiller nåede at optræde 38 gange i HBK-trøjen.

 

Fakta om Lars Bjerring
Karriere som spiller:
  RB1906 (125 kampe) // FC Roskilde (20 kampe) // LFA (50 kampe) // Herfølge Boldklub (77 kampe) // HB Køge (38 kampe)
Målmandstrænererfaring fra: HB Køge (senior) // Køge Boldklub (ungdom)

 Skrevet af HBKoge.dk den 31. maj 2011