EuroPartners

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                  LigaPartner

 

          Twitter // @hbkogedk

HB Køge siger farvel til tre spillere

Bjergsted, Jørgensen og Agger stopper i HB Køge.

Kenneth Bjergsted, Marco Agger og Marco Jørgensen får ikke udskiftet amatørstatus i HB Køge, og de forlader dermed alle klubben.

Førstnævnte kom til HB Køge fra AB i vinterpausen og spillede den første række af forårets kampe, men gled siden ud af holdet. I HB Køge har man dog kun ros til højrebacken.

- Kenneth Bjergsted kom til klubben fra AB og viste sig fra starten som en sand professionel. Kenneth er en rigtig fighter og man er altid sikker på en 100 % indsats fra hans side. Superligafodbold mener vi ikke Kenneth er klar til. Desværre, og derfor har vi valgt at vores veje skilles her, siger sportsdirektør Per Rud om beslutningen.

Angriberen Marco Agger får heller ikke forlænget sin aftale. Selvom han har imponeret med store fremskridt under træningen, så virker springet fra Sjællandsserie til Superliga på bare et halvt år for stort for spilleren med den veludviklede målnæse.

- Marco har gjort det godt og imponeret alle i trænerstaben med de fremskridt han har gjort under træningerne og i de kampe han har fået. Vi tror dog umiddelbart at springet fra Sjællandsserie og til Superligaen efter sommerferien er lidt for stort for Marco på nuværende tidspunkt. Var han kommet til klubben for et par år siden kunne situationen have været en anden, siger Per Rud.

Den sidste spiller der tages afsked med i denne omgang er målmanden Marco Jørgensen, der sidst på sæsonen blev hentet ind som gardering for Morten H. Jensen, da den normale reservekeeper Frederik Due blev skadet.
 

- Da Frederik blev skadet opstod et akut behov på målmandsposten, og vi er meget glade for at det hurtigt lykkedes at få lavet en aftale med Marco. Han har gjort det godt i det korte stykke tid han har været her, siger Per Rud om keeperen der nu tager tilbage til collegefodbold i USA.

Selvom HB Køge i dag siger farvel til tre af klubbens spillere, så er det stadig ambitionen at gå styrket ud af transfervinduet.
 

- Vores mål er stadig at gå styrket ud af transfervinduet, og inden længe vil vi melde ud om nogle af de spillere, der har valgt at fortsætte hos os, ligesom vi også taler med spillere fra andre klubber, slutter sportsdirektøren.

 Skrevet af HBKoge.dk den 29. maj 2011