EuroPartners

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                  LigaPartner

 

          Twitter // @hbkogedk

Djeziri fortsætter i HB Køge

Offensivspilleren er også HBK-spiller i foråret.

 

HB Køge fik i starten af september tilgang af offensivspilleren Adda Djeziri, der kom til klubben på en amatørkontrakt. Siden har Djeziri overbevist om sine evner, og nu er han og HB Køge blevet enige om at fortsætte samarbejdet frem til sommer.

 

- Vi er blevet enige om at fortsætte samarbejdet frem til sommer. Jeg har været fint tilfreds med mit ophold her. Jeg kom lidt senere i gang end alle andre, og det viste sig, at min form ikke var, hvor den skulle være, fortæller Adda Djeziri til bold.dk og fortsætter:

 

- Det er nok også derfor, at jeg ikke har spillet så meget, som jeg gerne ville, men det kom til sidst. De er glade for at have mig i HB Køge, og jeg er glad for at være her.

 

Adda Djeziri fortæller også, at han - ligesom resten af truppen - har fået et træningsprogram med på juleferie.

 

- Jeg har fået et lidt hårdere program end alle andre, for de mener ikke, at jeg har presset mig selv hårdt nok. Det må jeg gøre over juleferien og så komme tilbage stærkere end nogensinde, siger Adda Djeziri til fodboldsitet.

 

Den høje offensivspiller har spillet 13 kampe for HB Køge - han står noteret for en enkelt scoring. Den blev sat ind i 2-1-sejren på udebane over Viborg.

 

 Skrevet af Jesper Nybo den 7. december 2010