EuroPartners

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                  LigaPartner

 

          Twitter // @hbkogedk

Go Social!

HB Køge på de sociale medier


Følg HB Køge

Her kan du følge os!

HB Køge er stærkt repræsenteret på de sociale medier, og du kan således finde HB Køge på både Facebook, Twitter, Instagram og YouTube.

 

Du vil alle fire steder kunne komme helt tæt på klubben og spillerne, og du har mulighed for at interagere med HB Køge på en helt ny måde.

 

Facebook.com/HBKoge

På Facebook kan du blive opdateret med blandt andet eksklusive videoer fra træningsbanen og omklædningsrummet før og efter kampene, ligesom du kan deltage i konkurrencer og debattere med andre fans af HB Køge.

 

Twitter @HBKoge.dk

Twitter er stedet til de korte og præcise opdateringer fra HB Køge. Der kommer næsten dagligt nye tweets - både fra klubben, men i ligeså høj grad fra klubbens spillere, som du derfor får en enestående mulighed for at interagere med.

 

Udvalgte tweets fra fans og andre der tweeter om HB Køge vil også blive vist i vores Twitter-feed. Benyt hashtag #hbkøge når du tweeter om klubben.

 

Instagram @HBKogedk

Med Instagram får du mulighed for at dele dine egne billeder fra HB Køges kampe, træning osv. med alle andre brugere af HBKoge.dk.

 

Hvis du benytter hashtagget #hbkøge når du uploader et billede i Instagram, så vil der være mulighed for, at dit billede vises på HBKoge.dk.

 

Det giver dig en fantastisk mulighed for at dele dine bedste billeder med alle andre fans af HB Køge.

 

YouTube.com/HBKogedk

På YouTube kan du se spillerinterviews og andre små videoklips, hvor vi tager dig helt tæt på HB Køges førsteholdstrup og klubben som helhed.