EuroPartners

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                  LigaPartner

 

          Twitter // @hbkogedk

Velkommen til HB Køge Super Kids

Gratis medlemskab der sikrer mange hyggelige timer på stadion.

 

HB Køge Super Kids er for alle drenge og piger i alderen 0-12 år - og det er gratis at være med. I HB Køge Super Kids får du mange gode fodboldoplevelser og hyggelige timer på SEAS-NVE Park i vores specielle Super Kids Area øverst på tribunen med god udsigt over banen.

 

HB Køges maskot, Svanen Svante, er altid på pletten til lidt sjov og ballade og elsker at danse og heppe på vores drenge.

 

// Du kan også følge Svante på Facebook //

 

 

Som medlem af HB Køge Super Kids får du helt gratis

- Adgang til masser af sjov og ballade på Super Kids-tribunen og i "Svanereden", når Svante og HB Køge spiller på SEAS-NVE Park.

 

Vi har blandt andet PlayStation (udvalgte kampe), bordfodbold og du kan tegne flotte tegninger af Svante (han elsker billeder af sig selv med glade børn), og ind i mellem kigger spillerne forbi, så måske er du heldig at få din yndlingsspillers autograf - eller Svantes.

 

- Dit helt eget medlemskort, som du kan vise til vennerne.

 

- Gratis adgang til HB Køges hjemmekampe i NordicBet Ligaen

 

- En velkomstgave fra Svante, der gør dig til en ægte svane (når du gratis har meldt dig ind i Super Kids kan velkomstpakken afhentes ved Super Kids-tribunen på stadion).

 

- 10 % rabat på merchandise fra SvaneShoppen.

 

- Løbende nyheder om særlige arrangementer, aktiviteter og tilbud.

 

Meld dig ind allerede i dag

Du kan melde dig ind her på HBKoge.dk, ved at henvende dig hos Super Kids på stadion eller ved at sende en mail til hbkogesuperkids@gmail.com (husk at oplyse navn, adresse, fødselsdag- og år samt e-mail eller telefon).

 

// Gå til tilmeldingsformularen //

 

Svante og HB Køges spillere glæder sig til at se dig på stadion.

 

Praktiske informationer

Super Kids-området overvåges af voksne. Det er ikke en børnepasningsordning, men et aktivitetstilbud til børn og forældre.