EuroPartners

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                  LigaPartner

 

          Twitter // @hbkogedk

Bliv partner i HB Køge

- Og bliv en del af NETVÆRKET!

 

I HB Køge A/S er der plads til alle - både store som små virksomheder og firmaer.
En af HB Køges største styrker er klubbens store netværk af samarbejdspartnere, der sammen udgør regionens stærkeste erhvervsnetværk; NETVÆRKET.

Vi tilbyder som udgangspunkt fire forskellige muligheder for at blive samarbejdspartner, men derudover håndælter og skræddersyer vi naturligvis aftaler, så de matcher samarbejdspartnerens behov og forventninger.

Vi tilbyder en række samarbejdspakker der grundlæggende tager udgangspunkt i devisen; jo større samarbejdspartner, jo mere eksponering og service. Dette gælder både internt i klubben, på stadion og i NETVÆRKET, samt eksternt ud over kommunens grænser.

 

HOLDPARTNER; For de mindre virksomheder, der ønsker at bakke op om HB Køge
 
LOKALPARTNER: Indgangen til HB Køge og NETVÆRKET i pakkeform hedder Lokalpartner.

 
REGIONALPARTNER: Næste skridt hedder Regionalpartner. Et sponsorat hvor man for alvor sparker døren ind i NETVÆRKET, og samtidigt får flot markedsføring og fokus internt og eksternt.
 
NATIONALPARTNER: Et sponsorat hvor markedsføringen og eksponeringen af dig som sponsor er helt i top, både internt og eksternt. Som Nationalpartner er du blandt andet Profilsponsor for en af førsteholdets spillere.
 
EUROPARTNER: Klubbens største sponsorer. Som Europartner får man udelt opmærksomhed, fokus og markedsføring internt og eksternt samt mulighed for solo-markering.

 

HEADPARTNER; Som Headpartner er man hovedsponsor i HB Køge, og man får maksimal opmærksomhed, fokus og markedsføring både internt og eksternt.

Kontakt
Er du nysgerrig efter yderligere detaljer, priser, ydelser og produkter, er du velkommen til uforpligtende at kontakte os

 

Account Manager Andreas Simonsen // 8172 84 41 // as@hbkoge.dk

Sælger Dennis Danry // 20 34 88 38 // dd@hbkoge.dk