EuroPartners

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                  LigaPartner

 

          Twitter // @hbkogedk

Simon Makienok Christoffersen

Angriber

 

202 centimeter høje Simon Makienok Christoffersen kom til HB Køge som U/17-spiller fra Næstved og han markerede sig straks som en flittig målscorer - han blev hurtigt rykket op på U/19-holdet for siden at score mange mål for talenttruppen.

 

Simon Christoffersen er meget hovedstødsstærk, er fysisk stærk og trods sin højde, så besidder han en aldeles glimrende teknik. Angriberen scorede sit første mål i HB Køge-trøjen på sin 19-års fødselsdag, da han den 21. november 2009 udlignede til 1-1 i Superligakampen mod FC Nordsjælland på SEAS-NVE Park.

 

Siden etablerede Simon Makienok Christoffersen sig som sikkert førstevalg i HB Køges angreb, og med 16 scoringer i sæsonen 2010/11 spillede angriberen en vigtig rolle på det HB Køge-mandskab der sikrede sig oprykningen til Superligaen.

 

I Superligaen fortsatte han den gode udvikling, og med seks mål i efterårssæsonen spillede han sig til en plads på Morten Olsens ligalandshold. Også her viste han kvaliteterne, og med to scoringer i tre kampe viste han for alvor fodbold-Danmark sit niveau.

 

Præstationerne fik en række klubber til at vise interesse for den høje angriber, og i slutningen af januar 2012 købte Brøndby ham fri af kontrakten for et beløb der er HB Køges største transfer nogensinde.


Fødselsdag: 21-11-1990

Tidligere klubber: Næstved // Herfølge Boldklub // HB Køge (1. juli 2009 - 28. januar 2012)

Ungdomslandshold: 18 ungdomslandskampe (+ 2 uofficielle) // 1 mål

Ligalandshold: 3 kampe // 2 mål

Kampe for HB Køge: 65

Mål for HB Køge: 24